Alles over kamperen: caravans, campers, vouwwagens, tenttrailers, tenten, campings en kampeerartikelen - Nieuw & tweedehands

Nieuwsrubrieken

Tweedehands

Nieuw

Verhuur

   

Bezoek de vernieuwde KampeerZaken.nl! Klik hier

Nieuwe modellen 2006 Eriba caravans

Eriba Caravans introduceert voor de modelreeks 2006 de volgende nieuwe modellen:

- Eriba-Feeling, gebaseerd op de Eriba-Nova.
- Eriba-Moving, een uitvoeringsvariant van de Eriba-Nova
- Een Chili-versie van de Eriba-Touring GT modellen

Eriba-Feeling
De nieuwste Eriba caravan is gebaseerd op het concept van de Eriba-Nova en combineert -met een totale hoogte van slechts 2,20 meter- de voordelen van de rij-eigenschappen van de klassieke hefdak caravans met de modernste wooneisen. Compleet uitgerust en met een attractieve styling spreekt deze voordelig interessante caravan niet alleen jeugdige doelgroepen aan.


Eriba-Moving
De Eriba-Moving wordt als uitvoeringsvariant aangeboden van de succesvolle Eriba-Nova. Het Eriba-Moving-pakket biedt een speciale (mobiele) self-supporting uitvoering met electro-pakket, boiler alsmede een op zichzelf staand Movingsticker design.


Chili-versie Eriba-Touring GT modellen
Met modeljaar 2006 wordt voor alle Touring GT modellen (behalve: Puck 120 GT en Puck 230 GT) de Chili-uitvoering aangeboden. Deze variant glimt met kleurige achterlichtdragers, wielkappen, disselafdekking, zijlijsten en gordellijsten alsmede een elegant Chili-Logo. Het interieur fascineert door rode bekledingsstof Monza en gordijnen in passende kleur.


Eriba-Living
De twaalf modellen van de Eriba-Living reeks blijven onveranderd.


Meer informatie volgt later op deze site.

www.eriba.nl

Meer in dit nieuwsonderwerp: