Kampeercentrum de Jong Hillegom bestaat 35 jaar

kampeerzaken.nlDit voorjaar bestaat Kampeercentrum de Jong in Hillegom/De Zilk 35 jaar. Dit 35-jarige jubileum wordt het gehele jaar gevierd met extra activiteiten en feestelijke aanbiedingen. De start van de festiviteiten vindt plaats op 2e Paasdag. Tijdens de jaarlijkse paasshow heeft de Kampeercentrum de Jong een speciaal programma opgesteld voor kleine kinderen, grotere kinderen en uiteraard ouders en volwassenen.
 Op 2e Paasdag om 10.00 zijn er bij De Jong 2 paashazen aanwezig die hierbij alle kinderen (t/m 8 jaar) uitnodigen om paaseieren te zoeken. Hierna vindt er een kleurplaten wedstrijd plaats en zal er vanaf ca 11.30 een springkussen aanwezig zijn. Terwijl de jeugd zicht vermaakt met de activiteiten worden de grotere uitgenodigd in de showroom , de kampeersupermarkt en de outdoorshop van de Jong.
In 3 grote hallen vindt men zeer veel nieuws op kampeer – outdoor en vrijtijd gebied. Bijzonder in het oog vallen onder andere de fraaie Isabella Vision voortent, de supersnelle Unico caravan luifel en de sportieve Zambezi tentrailer. Wie wat meer luze zoekt kan zien of de Hobby Excelsior of Eriba Nova S misschien wel van zijn gading zijn, eventueel voorzien van een Falco boogtent.
Naast al deze kampeerspullen zorgt de Jong uiteraard ook voor de nodige informatie, zo zal een technisch specialist o.a. de nieuwste caravan movers en satelliet antennes demonstreren.
Aan het 35 jarige bestaan valt voor de klanten van Kampeercentrum de Jong ook het nodige voordeel te behalen. Naast de vele speciale feestelijke voordeel aanbiedingen worden tijdens het feestweekend vrijdag 6, zaterdag 7 en maandag 9 april (2e Paasdag) constant prijzen weggegeven aan een ieder die een caravan, vouwwagen, bagagewagen of tent vanaf € 500,- koopt. Hieronder vallen een aantal gratis kampeerweekenden om het nieuw aangeschafte kampeermiddel uit te proberen.
Meer info op www.kampeercentrumdejong.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel