De 2-in-1 campinglamp van Coleman

campinglamp van Coleman

De 2-in-1 campinglamp van Coleman

Met de Coleman 360° Sound and Light introduceert het Amerikaanse merk dé lamp voor gezellige avonden op de camping, het terras of op het balkon. Deze lamp dient namelijk ook als draadloze Bluetooth speaker.

De 360° Sound and Light werd onlangs op de Outdoor 2018 in Friedrichshafen voor het eerst laten zien en meteen waren veel kampeerders en outdoorliefhebbers enthousiast.

Ondanks het feit dat dit een 2-in-1 lamp is, is het niet zo dat de lamp aan prestaties inlevert. De lamp heeft een lichtopbrengst van maar liefst 400 lumen en maakt gebruik van een lithium-ion batterij met een ingebouwde USB-aansluiting. Dit maakt de lamp erg gemakkelijk om op te laden. Daarnaast heeft de Sound and Light de ‘waterdichtheidswaardering’ IPX4, wat inhoudt dat de lamp bestand is tegen spatwater.

Essentiële uitrusting leuk gemaakt

Een campinglamp is van essentieel belang als je gaat kamperen, ongeacht of je nu op de camping staat of ergens in de wildernis. Dankzij de Coleman 360° Sound and Light heb je naast licht nu ook muziek tot je beschikking. Het enige wat je naast de 2-in-1 lamp nodig hebt is een telefoon met Bluetooth verbinding en natuurlijk een afspeellijst. Als er geen internetverbinding is, zul je de muziek zelf, zoals dat met de premium abonnementen van o.a. Spotify mogelijk is, wel ook op je telefoon op moeten slaan. Op de felste stand gaat de batterij van de 360° zeven uur mee. Als je tegelijkertijd muziek luistert, heeft de lamp altijd nog een batterijduur van zo’n 5 uur.

Verkrijgbaarheid

De 360° Sound and Light is inmiddels wel verkrijgbaar op de Amerikaanse website van Coleman voor een prijs van $ 59,99. We hebben hem nog niet bij een Europese (web)winkelier kunnen vinden. Omdat de lamp op een Europese vakbeurs werd gepresenteerd, zouden we mogen verwachten dat de lamp binnen afzienbare tijd ook in Europa beschikbaar zal zijn.

Like dit artikel
Tweet dit artikel