Dé Aanhangers van Oranje gaan naar Zwitserland

kampeerzaken.nlNa “Expeditie Espinho” (EK 2004, Portugal) en “Dwars door Duitsland” (WK 2006, Duitsland) is Caravana Laranja terug en gaan dé aanhangers van Oranje op “Avontuur in de Alpen”.
 Bijna twee jaar lang bleef het stil rond de oranjeformatie uit Breda. Critici schreven dé aanhangers al af en de wildste verhalen deden de ronde. De Laranja’s zouden niet door één (caravan-)deur kunnen met bondscoach Marco van Basten, de oranje Knaus zou gesignaleerd zijn op een caravansloop in Rockanje en de Alpen zouden te hoog zijn voor de beroemdste caravan van Nederland.
Voetbalminnend Nederland hield de adem in. Caravana Laranja zweeg in alle talen. Maar een groot voetbalkampioenschap kan niet zonder Caravana Laranja en Caravana Laranja kan niet zonder een groot voetbalkampioenschap. En dus reizen dé aanhangers Oranje achterna en vertoeven zij in juni in Zwitserland. Op naar de titel, 20 jaar na dato!
Op KampeerZaken.nl zullen wij tijdens het EK iedere dag onze belevenissen in Zwitserland met jullie delen. Natuurlijk vergezeld van de nodige foto’s. Natuurlijk is het bezoek van onze eigen website www.caravanalaranja.nl ook de moeite waard.

Like dit artikel
Tweet dit artikel