Zondag 15 juni, de dag van Klaar voor week 2

kampeerzaken.nlIn alle vroegte vertrekken Mark en Ivar vanaf de Oranjecamping in Interlaken. Het is het eerste kampioenschap waarbij vaste waarde Mark het toernooi vroegtijdig moet verlaten. Erg jammer, maar we kunnen terug kijken op een geweldige week met elkaar. De ochtend besteden de overgebleven Laranja’s aan het herinrichten van de kampeerplek. De weersvoorspellingen voor de komende week zijn niet goed. De gedachte om een hele week schouder aan schouder onder de luifel door te brengen, doet de heren besluiten de leefruimte buiten uit te breiden. Niet veel later is de Zwitserse variant van Kamp Holland opgesierd met een heus prieeltje en een extra tuintafel. Hoe we daar aan komen? De meeste collega-Oranjefans laten bij vertrek uit Zwitserland alles achter. Ongelooflijk.
 Caravana vindt het na een week toch echt tijd worden om de "host-city" Interlaken te verkennen en winkelt een paar uurtjes in de toeristische maar gezellige wintersportplaats. Dé aanhangers zijn ondertussen druk bezig om kaarten voor Nederland-Roemenië te bemachtigen. Het is nog niet gelukt, maar we mogen nog hopen.
Volgens Hugo Borst en andere journalisten wordt het Nederlands Elftal alleen maar gesteund door een stel gekken die zin hebben in carnaval. Het heeft geen zin om daar vanaf deze plaats tegen in te gaan. We kunnen alleen maar melden dat de Oranjecamping deze dagen juist veel voetballiefhebbers huisvest. In de grootste partytent van voetbalminnend Nederland geniet iedereen eerst van de zinderende ontknoping van Tsjechië – Turkije voordat de band "Vanavond niet schat" de tent op z’n kop zet. Caravana heeft vandaag het genoegen om met een aantal prominente voetballiefhebbers van gedachten te wisselen. We krijgen een biertje aangeboden van de directeur van Bavaria, barbecuen met VVV-trainer Willie Boessen en nemen een afzakkertje met Yuri van Gelder. De "Lord of the rings" heeft beloofd nog even een kijkje te nemen bij onze caravan. Of het lukt? Dat lees je morgen…

Like dit artikel
Tweet dit artikel