Kampeerkriebels tijdens Kampeer Totaal Hardenberg & Venray

Zodra de kerstdagen voorbij zijn, gaat men weer vakantieplannen maken voor het komende jaar. Gaan we kamperen in een tent, vouwwagen, caravan of camper en welke vakantiebestemming gaat het worden?

 

Tijdens Kampeer Totaal Hardenberg en Venray kunt u zich volop laten inspireren op het gebied van kamperen, aangezien veel exposanten u een “unieke vakantiebeleving” aanbieden! Kampeer Totaal is de consumentenbeurs waar ondernemers en echte kampeerliefhebbers elkaar ontmoeten. Door de combinatie van verschillende branchegerichte leveranciers heeft u volop de mogelijkheid om u te oriënteren op uw kampeervakantie!


 

Diverse kampeer bedrijven tonen u de mooiste tourcaravans, campers, vouwwagens en accessoires! Ook zijn er wederom vele campings uit binnen- en buitenland aanwezig op de beurs om u volop te informeren.

Kortom: Laat u verrassen door de diversiteit van exposanten en laat u inspireren tijdens Kampeer Totaal Hardenberg en Venray

Spetterend aanbod op Caravan & Camper Beurs Gorinchem!

De organisatie van Caravan & Camper Beurs Gorinchem, welke van 1 t/m 3 maart 2013 wordt georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem, is blij met de enthousiaste reacties van exposanten! De beurs wordt dit jaar uitgebreid met een bovenverdieping, waar campings uit binnen- en buitenland, toeristische gebieden, accessoires en toebehoren zich kunnen presenteren.

Caravans & Campers
Tijdens deze tweede editie van Caravan & Camper Beurs Gorinchem zijn meer tourcaravans en campers te zien ten opzichte van afgelopen editie! Veel bedrijven hebben al te kennen gegeven van 1 t/m 3 maart 2013 aanwezig te zijn. Binnenkort wordt er een compleet overzicht van alle merken bekend gemaakt op de site.

Campings
Bij diverse exposanten kunt u zich volop laten informeren over de mooiste gebieden in Europa. Campinghouders uit binnen- en buitenland staan u graag te woord om u te informeren over de gebieden welke u beslist een keer gezien moet hebben!

 

kampeerzaken.nl
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel