Praktische en sportieve tenttrailers van 3DOG Camping

kampeerzaken.nlHet wordt druk in de vouwwagen- en tenttrailermarkt: Holtkamper blijft door innoveren, Aart Kok kondigt diverse nieuwe types aan, Tago komt met nieuw gestylede modellen en volgend jaar ook met een echt vernieuwde Alpen Kreuzer. Ook Jamet, Camp-Let en Trigano komen met nieuwe modellen. Diverse dealers zoals Bravo gaan uitbreiden, Kip denkt hard na over een hybride vouwcaravan en bovendien zijn er binnenkort 2 nieuwe merken op de Nederlandse markt.
 Komend voorjaar komt een Pools-Chinese producent met een aantal zeer innovatieve en extra sportieve tenttrailers in een zeer concurrerende prijsklasse naar Nederland.
kampeerzaken.nlTemidden van al dit geweld brengt Comanche importeur Simone Mekenkamp een nieuw merk op de Nederlandse markt: 3DOG Camping. Julian Knocke is de grondlegger van dit Duitse merk dat momenteel 2 modellen tenttrailers produceert: de Traildog en de kleinere Scoutdog, en daarbij nog de Topdog daktent. Deze tenttrailers zijn (uiteraard) razendsnel op te zetten, van hoogwaardige materialen gemaakt (het tentdoek komt zelfs uit Australië) en hebben een paar opvallende details:
– Het tentgedeelte is bovenop de wagen gemonteerd, en kan eenvoudig van de wagen worden verwijderd zodat je die ook als losse aanhangwagen kunt gebruiken.
– De aanhanger is grotendeels vervaardigd van corrosiebestendig geëloxeerd aluminium.
– De uiterst riante bagageruimte is ook toegankelijk zonder de tent uit te moeten klappen.
– Uitklapbare keuken met stromend water, een 40 liter watertank is onder de wagen gemonteerd.
De komst van 3DOG Camping is voor Simone Mekenkamp aanleiding geweest om de bedrijfsnaam (v/h Comanche Vouwwagens) te wijzigen in TrailerTents.nl.
Meer info op www.3dogcamping.nl en (tzt) op www.trailertents.nl. Uiteraard zijn de 3DOG Camping tenttrailers ook te zien op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel