50+ Fit & Gezond, Noord-Hollandse beurs voor 50-plussers

kampeerzaken.nlOmring en Karsten Tenten organiseren op zaterdag 7 februari 2009 onder de naam "50+ Fit & Gezond" de grootste beurs van Noord-Holland voor actieve 50-plussers.

 

Deze gratis beurs wordt gehouden bij Karsten Tenten in Zwaag van 9:00 tot 17:00 uur. Tijdens deze gezellige dag in winterse sferen kunt u zich laten informeren, amuseren en adviseren over uiteenlopende thema’s op het gebied van zoals beweging, ontspanning, gezondheid, verzorging en uiteraard reizen.


 

Omring staat voor een prettig en gezond leven waarin dergelijke thema’s een belangrijke rol spelen. De producten en diensten die Karsten Tenten levert hebben veel raakvlakken met Omring waardoor het idee is ontstaan om samen 50+ Fit & Gezond te organiseren.

 

Tijdens deze dag staan vele exposanten voor u klaar met informatie over hun diensten en producten in het teken van actief en gezond leven. De vele optredens met muziek, dans, demonstraties, proeverijen en glühwein maken deze beurs tot een gezellige, interactieve 50+ winterbeurs. Want u kunt er niet alleen veel zien en horen, maar ook zelf ervaren! U maakt tevens kans op prachtige prijzen.

 

Als u lid bent van het Omring Servicepakket kunt u tijdens de beurs profiteren van extra beursaanbiedingen op vele diensten, cursussen en honderden producten uit de Omring Thuiszorgwinkels. Bij Karsten Tenten krijgen leden 10 % korting op vrijwel het gehele assortiment. Uiteraard kunt u op de 50+Fit & Gezond Beurs ook lid van Omring worden en zo direct van het voordeel profiteren.

 

Deze beurs, speciaal voor de actieve 50-plusser, is makkelijk bereikbaar, heeft gratis parkeergelegenheid en gratis entree. Meer informatie op de website van Karsten Tenten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel