50-Plus Fit & Gezond Beurs

kampeerzaken.nlDe 2e editie van de 50-plus Fit & Gezond Beurs wordt op zaterdag 6 februari bij Karsten TravelStore in Zwaag gehouden. Beleef de gezelligste winterbeurs van Noord-Holland met informatie, amusement, actie en veel voordeel.

 

Tijdens dit gratis evenement kunt u zich laten informeren en amuseren op het gebied van beweging, gezondheid, ontspanning en reizen. Sander en Jessica, de presentatoren van het populaire tv-programma CampingLife van RTL4, zijn aanwezig voor een Meet & Greet. Dus kom langs voor een gezellig praatje en voor de nieuwste editie van het CampingLife Magazine.

 

De 1e editie trok al meer dan 4000 bezoekers en werd een groot succes. De muzikale optredens, dans, demonstraties en heerlijke proeverijen maken deze 2e editie van de 50+ Fit & Gezond Beurs helemaal compleet.


 

Actief en gezond leven

Vele exposanten informeren de bezoekers op deze gezellige dag over hun diensten en producten in het teken van actief en gezond leven. De 50-plus Fit en Gezond Beurs wordt georganiseerd door Karsten TravelStore en het Omring Servicepakket. Omring staat als zorgorganisatie voor een prettig en gezond leven waarin de thema’s gezondheid, beweging en ontspanning een belangrijke rol spelen. Karsten TravelStore biedt een full-service formule voor elke vorm van vrije tijd met de meest uiteenlopende activiteiten en bestemmingen. Het 10.000 m2 vakantieparadijs met alles op het gebied van kamperen, reizen en recreëren zal op zaterdag 6 februari worden omgetoverd tot een gezellige winterse beurs voor de actieve 50-plusser.

 

Beleef en geniet

 • Beweging: begin het jaar sportief en laat u inspireren door de diverse sportscholen waaronder Sportcentrum Hoorn, de demonstraties Nordic Walking, workshops salsa en een spetterende demonstratie door Sizzling Salsa, Country linedancers en nog veel meer activiteiten. U kunt zien hoe de spelcomputer WII werkt en u kunt de nieuwste generatie elektrische fietsen uitproberen.
   
 • Ontspanning: maak kennis met de sauna, pedicure, voetmassage en schoonheidssalons. Laat u verwennen met een heerlijke voetreflexzonebehandeling, een schoonheidsbehandeling, proef een wijntje bij de wijnproeverij en geniet van de prachtige roofvogelshow.
   
 • Gezondheid: laat uw gezondheid peilen met een vetmeting, bloeddrukmeting of cholesterolmeting. Kijk wat een podoloog en opticien voor u kunnen betekenen. Een diëtist vertelt u alles over gezonde voeding en afvallen.
   
 • Reizen: laat u inspireren en adviseren over de reis van uw dromen bij de verschillende reisbureaus zoals bijvoorbeeld Arke. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een modeshow van de nieuwste sport- en vrijetijdskleding. Neem ook eens kijkje in de prachtige camper.
   

Voordelig en gezellig
U kunt naast alle producten, informatie en tips ook profiteren van de vele verschillende beursaanbiedingen en kans maken op mooie prijzen zoals een Arke reischeque t.w.v. 100,-. Leden van het Omring Servicepakket krijgen op vertoon van hun Omring Service Pas een leuke attentie bij de Omringstand. Bovendien ontvangt u als bezoeker van de 50-plus Fit & Gezond Beurs 10% korting op alle kwaliteitswandelschoenen en 10% korting op de hele collectie kleding bij Karsten TravelStore. Heeft u raakvlakken met de doelgroep en de thema’s, dan kunt u zich ook aanmelden als deelnemer van de beurs. Vraag een inschrijfformulier aan op: www.fit-gezond.nl.

 

Meer informatie

De 50-plus Fit & Gezond Beurs vindt plaats bij Karsten TravelStore van 10:00 tot 17:00 aan De Factorij 9 in Zwaag (Noord-Holland). De beurs is makkelijk bereikbaar, heeft gratis parkeergelegenheid en gratis entree. Kijk voor meer informatie op www.fit-gezond.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel