50ste Kampeer en Caravan Jaarbeurs dit najaar

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Dit najaar vindt de vijftigste editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs plaats

UTRECHT – Van 8 tot en met 12 oktober 2014 vindt de vijftigste editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs plaats in Utrecht. Dat heeft de koepel van de kampeer- en caravanindustrie KCI bekend gemaakt.

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs wil dit najaar een volledig overzicht geven van mogelijkheden en benodigdheden voor een complete kampeervakantie. Met de nieuwste en meest uiteenlopende modellen campers, tour- en vouwcaravans, tenten, voortenten, onderdelen en accessoires.

Nieuw op de beurs zijn tenten en stands van stedentrips door gespecialiseerde aanbieders. Maar er is nog een primeur. Dat zijn de ‘makelaars’ in de stand van Bovag, waar je advies kunt krijgen over de aanschaf van een camper- of caravanoccasion.

Nieuw beursindeling

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs krijgt een nieuwe ‘route van plezier en vermaak’ langs gezellige terrassen en stands met lekkernijen. Overal waar je ‘van de weg af’ gaat, is informatie te vinden over vakanties trips en dagjes-weg in binnen- en buitenland. Verder is er noviteitenplein met de nieuwste snufjes op kampeergebied.

Tijdens verschillende workshops kun je leren hoe je bijvoorbeeld het beste een fietsdrager op auto, caravan of camper bevestigd. Op het buitenterrein van de Utrechtse Jaarbeurs kun je veilig leren rijden met een caravan. In het splinternieuwe Men at Work-paviljoen geven professionele bouwers advies over de afbouw van een caravan.

Informatie: KCI

Like dit artikel
Tweet dit artikel