52ste editie Mobicar toont ruim 700 voertuigen in Brussels Expo

Mobicar'14, ook dit jaar in Brussels Expo

Mobicar’14, ook dit jaar in Brussels Expo

BRUSSEL – Mobicar’14 is de grootste Belgische tentoonstelling op het gebied van caravans, campers en andere vormen van buitenrecreatie. Dit jaar vindt de 52ste editie van Mobicar, officieel “Internationaal Salon voor Caravans & Motorhomes” geheten, plaats van zaterdag 11 oktober tot en met zondag 19 oktober 2014.

Dit jaarlijks terugkerende evenement richt zich op een breed publiek en is de officiële beurs van de Belgische constructeurs en invoerders van toercaravans, campers (in België heten deze motorhomes), voortenten en toebehoren. Zij stellen er hun noviteiten en modellen voor 2015 voor.

Ook tijdens deze editie zal de volledige Belgische branche wat betreft vrijetijdsvoertuigen op de beurs vertegenwoordigd zijn. Dat houdt in dat er in de hallen van de Heizel in totaal maar liefst ruim 700 modellen te bewonderen zijn. Een goede aanleiding voor een bezoekje aan Brussels Expo.

Tijdens deze 52ste editie zal de nadruk worden gelegd op een uitgebreid gamma van accessoires, die het comfort van de liefhebbers van campers en caravans verhogen. Verder zijn er ook een groot aantal clubs op het gebied van toerisme aanwezig, waar een ieder met zijn of haar vragen terecht kan.

De beurs is tijdens de openingsdagen toegankelijk van 11 tot 18 uur, de toegangsprijs voor een volwassene bedraagt 10 euro. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Nadere informatie met betrekking tot de mogelijkheid om korting op de toegangsprijs te verkrijgen volgt zo spoedig mogelijk.

Like dit artikel
Tweet dit artikel