60e editie Caravana sfeervol en veelzijdig

Caravans - Alles voor je kampeervakantie!

Alles voor je kampeervakantie!

Wie snel in vakantiestemming wil komen moet zeker een bezoek brengen aan Caravana 2020. Op deze succesvolle kampeerbeurs begint de voorpret en vind je alles wat je nodig hebt om van je kampeervakantie een topvakantie te maken. Tijdens een gezellig dagje uit in het WTC Expo doe je een heleboel inspiratie op.

Activiteiten op Caravana
Vakantiegangers die graag goed voorbereid op reis gaan kunnen presentaties volgen in de hal met campings, tenten en accessoires. Er wordt dit jaar voor het eerst op Caravana een volledig programma aangeboden. Zo geeft NKC de presentatie Camper Kopen? Weet wat je koopt! waarin veel nuttige informatie en tips naar voren komen om je te helpen om een keuze te maken die echt bij je past. Verder presenteert Camp-to-Go de Camping van de Toekomst en schuif aan bij diverse demonstraties van onder andere Isabella, Aveco Verzekeringen, CAMPWERK en nog veel meer. En ben jij diegene die het snelst een pop-up tent weer in elkaar vouwt? Doe mee met deze uitdaging en win een pop-up tent!

Breed aanbod verrassend veelzijdig
Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste technieken en trends op kampeergebied.

Naast de vele vertrouwde deelnemers en merken zijn onder andere Eriba, LMC en Laika weer terug op de Caravana. Daarnaast worden er dit jaar testritten aangeboden door Veneboer Caravans & Campers, geeft Caravana 1 week gratis een camper weg, maak je met Caravana Post je eerste vakantiefoto en bezoek één van de barbecue demonstraties gegeven door Nomadiq. Verder is er een belevingsplein waar De Waard Tenten in samenwerking met campings laat zien hoe mooi kamperen met de tent kan zijn. Naast de vele presentaties en demonstraties vindt de prijsuitreiking van de Kampeerauto van het jaar verkiezing plaats. Al met al is er dit jaar weer veel te beleven en te bewonderen op Caravana 2020!

Tot ziens op de gezelligste kampeerbeurs van Nederland!

Like dit artikel
Tweet dit artikel