Gemeente Aalten is kampeerautovriendelijkste gemeente

kampeerzaken.nlDe camperplaats in De Heurne is camperaars zo goed bevallen, dat de Gelderse gemeente Aalten door is camperaars uitgeroepen tot de Kampeerautovriendelijkste gemeente van het jaar 2009. Dit werd donderdag 9 april bekendgemaakt tijdens de feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis van Aalten.

Deze verkiezing werd voor het derde achtereenvolgende jaar georganiseerd door de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club). Bertus Borger, voorzitter van de NKC, overhandigde Burgemeester Bert Berghoef de bijbehorende ‘award’ uit.
 kampeerzaken.nlDe camperplaats P5, aan de Veenweg te De Heurne, wordt door de camperaarsvooral gewaardeerd door de gunstige, rustige ligging aan het water en vele recreatieve mogelijkheden in de rustieke omgeving. Een voorbeeld camperplaats voor heel Nederland, aldus een van de NKC-leden.

De gemeenten Hulst, Kampen en Aalten (De Heurne) streden dit jaar om de titel. Zij werden beoordeeld op onder meer ligging en faciliteiten. De eerste verkiezing Kampeerautovriendelijkste gemeente werd gehouden in 2007 met als winnaar Stadskanaal vanwege haar camperplaats in Musselkanaal, vorig jaar was Kampen winnaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel