Aankoopbedrag terugwinnen met jubileumwedstrijd Dethleffs

Jubileumwedstrijd Dethleffs

Aankoopbedrag terugwinnen met jubileumwedstrijd Dethleffs

Dit jaar is een heel speciaal jaar voor Dethleffs. Het is namelijk negentig jaar geleden dat de oprichter van het bedrijf, Arist Dethleff, de eerste caravan uitvond. Een mooie gelegenheid voor een grote wedstrijd.

Onder de slogan “Win uw aankoopbedrag terug” kunnen particulieren de aankoopprijs van hun nieuwe Dethleffs caravan of camper, gekocht in het jubileumjaar, terugwinnen. Dethleffs betaalt dan het volledige factuurbedrag terug.

Wedstrijd

De in het Duitse Isny gevestigde fabrikant van campers en caravans viert het jubileum niet alleen met aantrekkelijke voertuigedities en speciale nieuwe producten, maar ook met een grote wedstrijd. In deze wedstrijd kunnen klanten een gratis recreatievoertuig winnen dat precies aan hun wensen voldoet. Dat is namelijk het nieuwe recreatievoertuig dat ze zelf in het jubileumjaar kopen.

“We hebben voor het jubileum een iets andere wedstrijd bedacht”, verklaart Alexander Leopold, voorzitter van de raad van bestuur van Dethleffs. “Een loterij waarbij ten eerste de winkansen zeer hoog zijn en ten tweede niet zomaar een model uit ons portfolio wordt verloot, maar klanten de voertuigprijs kunnen terugwinnen die ze hebben betaald voor hun zelf samengestelde droomcaravan of -camper.”

Grote winkans

Alle particuliere klanten die in 2021 een koopcontract voor een nieuw Dethleffs voertuig afsluiten, kunnen het factuurbedrag terugkrijgen van Dethleffs. Het modeljaar van het voertuig doet er niet toe, zolang het maar nieuw is en verkocht wordt via een officiële Dethleffs verkooppartner. “Het kan dus ook een nieuw voertuig zijn dat al bij de dealer staat,” voegt Leopold toe.

“Dus als je in Dethleffs krijgt dit jaar met een beetje geluk het complete factuurbedrag inclusief alle pakketten en speciale uitrustingen af fabriek door ons vergoed. Heel anders dan bij grote loterijen zien de winkansen er hier een stuk beter uit. Dit is een van onze grote jubileumacties waarmee wij onze 90e verjaardag vieren. “De deelname vindt plaats via de Dethleffs verkooppartner die de koper direct online registreert als deelnemer aan de loterij. Het ondertekende verkoopcontract geldt als bewijs van deelname. Meer informatie is te vinden op de speciale jubileumpagina op de website van Dethleffs.

Like dit artikel
Tweet dit artikel