Aart Kok Adventure Experience

kampeerzaken.nlDe merken Aart Kok, Combi-Camp en Zambezi zijn zoals eerder vermeld dit jaar niet vertegenwoordigd op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs.

 

Het aantal modellen is dusdanig groot geworden, dat een beurspresentatie geen goed beeld geeft van de mogelijkheden die aangeboden worden. De laatste jaren werden steeds meer bezoekers van de stand van Aart Kok teleur gesteld omdat het product van hun keuze er niet bij was in Utrecht.


 

De hele maand oktober zijn er in de Flagship Store en het Service Center van Aart Kok Adventure in Heemstede demonstraties, acties en vooral zeer scherpe aanbiedingen uit de voorraad. De echte kampeerder vindt nergens anders zoveel verschillende mogelijkheden voor zijn vakantie.

 

Een greep uit de nieuwe introducties van dit jaar die in vol ornaat te zien zijn in de Flagship Store Heemstede:

 

  • Aart Kok Tent & Trailer. De tenttrailer die in de winter ook nuttig is
  • Combi-Camp Flexi. De gezinswagen met heel veel bagageruimte voor slechts € 5995,-
  • Combi-Camp iQ. De vouwwagen die minder vies wordt dan een caravan
  • Zambezi Minimalist. Het model van het eerste uur. Zonder fratsen en voor een zacht prijsje

 

De feestelijke opening van het Aart Kok Service Center geeft bovendien de mogelijkheid een kijkje te nemen in de keuken van Aart Kok Adventure. De klant kan zien hoe het begrip service bij Aart Kok naar een nieuw niveau getild wordt, en ook de central stock, afleverlounge en de werkplaats bekijken.
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel