Aart Kok Adventure BV koopt Combi-Camp

kampeerzaken.nlAart Kok Adventure heeft Combi-Camp overgenomen. Dat wil zeggen: het merk, de rechten, de financiering van de productie, de verkoop en marketing wereldwijd alsmede de productie van de tenten zijn in handen van Aart Kok Adventure gekomen. Door deze overname kan de productie bij Scancamp in Denemarken gecontinueerd worden en is het voorbestaan van het merk veilig gesteld.

 

Aart Kok bemachtigde in 1989 het dealerschap van Combi-Camp in Haarlem en werd in 1995 ook importeur. Sindsdien was er een intensieve samenwerking op het gebied van productontwikkeling met een toonaangevende positie op de Nederlandse markt als gevolg.


 

kampeerzaken.nlNu Combi-Camp in handen komt van een bedrijf dat actief met productontwikkeling bezig is zal er een nieuw tijdperk aanbreken waarbij het Combi-Camp gevoel van weleer: eigenzinnig, onafhankelijk en snel, weer moet terug komen en kan er weer worden gestreefd naar een leidende positie op de thuismarkt Denemarken.

 

Christian Rasmussen, eigenaar Scancamp, zegt: “Door deze samenwerking kunnen we bij Scancamp doen waar we goed in zijn: het produceren van kwalitatief hoogwaardige wagens. Aart Kok is net zo sterk in de productie van tenten, in product ontwikkeling en sales”. Aart Kok: “Mijn verlangen om van Combi-Camp een sterk merk te maken gaat ver. De band met het merk ontstond al toen ik 12 was en in de vakantie bij de plaatselijke Combi-Camp dealer werkte”.

 

Daarom zal er de komende jaren een flinke impuls gegeven worden aan vernieuwing, uitstraling, design en kwaliteit waarij de roots, het Deense design, duidelijker naar voren moeten komen dan nu het geval is en Combi-Camp zich zal ontwikkelen tot een high tech kampeermiddel met innovatieve eigenschappen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel