Aart Kok introduceert gesloten voorwand voor boogluifel Combi-Camp Flexi

Combi-Camp Flexi

Gesloten voorwand voor boogluifel Combi-Camp Flexi

ZOETERMEER – Aart Kok toonde tijdens de Experience, die afgelopen maand werd gehouden, niet alleen wat noviteiten voor de eigen Aart Kok tenttrailers, maar ook voor de Flexi vouwwagen van Combi-Camp.

De Flexi, die in 2013 op de markt kwam, is een gezinsvouwwagen met 4 slaapplaatsen op een lattenbodem en veel bagageruimte, en is sinds een paar jaar ook leverbaar met een boogluifel.

boogluifel Combi-Camp FlexiDe boogluifel voor de Flexi werd in 2015 geïntroduceerd naast de bekende varioluifel. Je kon deze boogluifel tot op heden alleen afsluiten met een gaaswand, zoals hiernaast getoond.

Omdat er bij steeds meer gebruikers behoefte was om deze luifel nog verder af te kunnen sluiten, heeft Aart Kok hier een set voorwanden voor ontwikkeld. Hiermee zit je onder de luifel nog beter beschermen tegen wind en regen, wat vooral tijdens minder goed weer natuurlijk wel zo prettig is. Door de horizontale ‘glas’panelen bieden ze zowel een behoorlijke lichtinval en evengoed ook wat privacy.

De Flexi tent is trouwens leverbaar op diverse Combi-Camp vouwwagens. De Flexi Tent & Trailer is een compacte vouwwagen, zonder keuken. Handig voor tentkampeerders die net iets meer luxe willen hebben en alle kookspullen al hebben. Wie toch een keuken wil, kan de Flexi Comfort kiezen. Deze heeft wel een keukenblok en is verkrijgbaar met loungebank of met het bekende laden/lossen systeem. Beide uitvoeringen van de Combi-Camp Flexi zijn ook verkrijgbaar in een XL uitvoering, voor nog meer bagageruimte.

Like dit artikel
Tweet dit artikel