Aart Kok introduceert uitbreidingen voor Kavango en River Lodge

Aart Kok tenttrailer luifel

Aart Kok introduceert uitbreidingen voor Kavango en River Lodge

ZOETERMEER – Tijdens de Aart Kok Experience, die Aart Kok gedurende de hele maand oktober organiseert, introduceert het in Heemstede gevestigde bedrijf een aantal uitbreidingen voor de Kavango en River Lodge tenttrailers die het gebruiksgemak aanzienlijk kunnen verhogen.

Voor de River Lodge heeft Aart Kok een varioluifel ontwikkeld, terwijl de Kavango tenttrailer voortaan ook met een dichte boogluifel kan worden geleverd.

Kavango

Aart Kok Kavango tenttrailer luifelDe laatstgenoemde tenttrailer, de Kavango, had naast de varioluifel als extra accessoire al een tijdje een fraaie boogluifel, die je eventueel nog kon afdichten met een gaaswand.

Voorwand

Aart Kok Kavango boogluifelMaar binnenkort is de boogluifel voor de Kavango ook leverbaar met dichte voorwand met ‘glas’vensters. Daardoor is er bij slecht weer nog meer leefruimte in deze tenttrailer, en is het ook bij lage temperaturen behaaglijker.

River Lodge

Aart Kok River Lodge tenttrailer luifelDe 10 jaar geleden geïntroduceerde River Lodge is nu ook leverbaar met varioluifel. Je kon bij de River Lodge altijd al de voorwandenset uitzetten als extra luifel. Wie de voorwanden liever wil oprollen maar daarbij ook nog de nodige beschutting wil hebben, heeft met de nieuwe varioluifel net die extra bescherming tegen de regen en meer schaduw bij zonnig weer. De River Lodge varioluifel past op de Livingstone Game Drive, de Livingstone Tent & Trailer, de Zambezi River Lodge en Zambezi River Lodge hardtop.

Like dit artikel
Tweet dit artikel