Aart Kok introduceert Zambezi River Lodge 2021 Editie

Aart Kok Zambezi River Lodge 2021 Editie

Aart Kok introduceert Zambezi River Lodge 2021 Editie

Aart Kok in Heemstede heeft de Zambezi tenttrailer al meer dan 25 jaar in het programma. Aanvankelijk als absoluut topmodel voor kampeerders die het allerbeste wilden. Later kwamen er, nog steeds gebaseerd op die hoogwaardige basis, ook wat betaalbaardere modellen uit.

Deze hadden doorgaans een ‘softtop’, in plaats van de karakteristieke ‘hardtop’ van de Zambezi Original tenttrailer, en ook een afwijkende tent in plaats van de samen met Piet de Waard ontwikkelde tent. Er rijden ook diverse custom made Zambezi’s rond, én een aantal Limited Editions. En daarvan komt dit voorjaar weer een versie uit, de Zambezi River Lodge 2021 Editie.

River Lodge

Die samen met Piet de Waard ontwikkelde tent heeft (uiteraard) ook veel weg van de bekende De Waard tenten, die zijn ontwikkeld in een tijdperk waarin kamperen nog heel erg basic was. De River Lodge versie, die Aart Kok later ontwikkelde, oogt een heel stuk moderner. Later kwam er ook een versie met een boogstok bij. Omdat de wagenbak van de Zambezi van hoogwaardige kunststoffen in België wordt vervaardigd en de tenten in Nederland worden ontworpen en gemaakt, is de Zambezi niet alleen uniek maar ook kostbaar. Om de prijs voor zoveel mogelijk kampeerders aantrekkelijk te houden, laat Aart Kok ieder kampeerseizoen ook een aantal Zambezi’s in een kleine serie maken.

Zambezi River Lodge 2021 Editie

Ook dit jaar is er zo’n gelimiteerde oplage, de Zambezi River Lodge 2021 Editie. Ieder jaar bedenkt Aart Kok een unieke kleurcombinatie voor de wagenbak. Dit jaar heeft hij een olijfgroene body met zwarte accenten en aluminium wielen. Uiteraard wordt de Zambezi River Lodge 2021 Editie uitgevoerd met kookeiland. Kopers kunnen kiezen uit de River Lodge Classic tent, of de Boogtent. Ze zijn te bewonderen in de Flagship Store van Aart Kok in Heemstede en zijn verkrijgbaar vanaf € 16.975,-.

Like dit artikel
Tweet dit artikel