Aart Kok Livingstone: nieuw topmodel in tenttrailer collectie

kampeerzaken.nlOok op de komende editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs zal Aart Kok zoals gebruikelijk weer een nieuwe tenttrailer introduceren. Dit najaar wordt de nieuwe Livingstone tenttrailer wordt als topmodel aan het tenttrailer programma van Aart Kok toegevoegd.

 

Vergeleken met de andere tenttrailers biedt de Livingstone nog meer bagageruimte, een luxer bed en riant uitgeruste keuken.


 

kampeerzaken.nlDie keuken heeft een luxe gasstel met afdekplaat, stopcontact en veel bergruimte in (bestek)laden en kastjes. Door het gebruik van geolied Zweeds beukenhout en roestvrij staal vormt de keuken een praktisch, maar vooral ook gezellig middelpunt in de tent.

 

De keuken is aan de achterzijde van de wagen gemonteerd waardoor hij niet hoeft te worden verplaatst en ook onderweg te gebruiken is. De vaste montage waarborgt tevens stabiliteit en een goede werkhoogte.

 

De tent is in een enkele handeling opzetbaar, met of zonder kuipzeil. De luifel boven de keuken kan desgewenst worden uitgebreid met windhoeken en voorwanden. In de slaapcabine is er rondom uitzicht via de voor Aart Kok kenmerkende loungeramen, het panoramaraam biedt vanuit het riante bed (200 x 220 cm) bovendien vrij uitzicht op de sterrenhemel.

 

De prijs zal op de beurs bekend worden gemaakt en zal naar verwachting onder de € 10.000,- liggen.

 

(klik op de foto’s voor een vergroting/diashow)

Like dit artikel
Tweet dit artikel