Succesvolle actie Aart Kok Adventure voor NOVIB

kampeerzaken.nlOp de Kampeer & Caravan Jaarbeurs heeft Aart Kok Adventure bij elke door Aart Kok verkochte wagen een donatie gedaan aan NOVIB.

Op diverse posters op de stand van Aart Kok Adventure is er kenbaar gemaakt dat er bij een Combi-Camp een koe, bij een Tundra of Kariba een geit en bij een Zambezi een kameel aan NOVIB geschonken werd.


 De actie draaide erom dat het bij Aart Kok Adventure gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Aart Kok Adventure maakt producten voor mensen die bewuste keuzes maken. Met de aankoop van een van deze producten maakt de klant niet alleen zichzelf gelukkig, maar ook iemand anders ergens ter wereld.

De reacties van de klanten van Aart Kok Adventure waren zeer positief.

In totaal heeft Aart Kok Adventure op de beurs en in het daarop volgende weekend 21 koeien, 5 kamelen en 10 geiten weg kunnen geven. Dit vertegenwoordigt een totale waarde van € 3280,-, dat door Aart Kok Adventure aan NOVIB zal worden overgemaakt.

Gedurende het hele seizoen geeft Aart Kok Adventure bij elke verkochte wagen nog eens 100 schoolmaaltijden voor kinderen weg. Hierbij gaat het om € 4050,-.

Voor meer informatie over deze actie kunt u kijken op www.oxfamnovibpaktuit.nl, en voor meer informatie over Aart Kok Adventure op www.aartkok.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel