Aart Kok Adventure opent vestiging in Roden

kampeerzaken.nlDe formule die Aart Kok ontwikkelde voor de Flagship store in Heemstede heeft in de afgelopen twee jaar een jaarlijkse groei van 33% per jaar laten zien.

 

Die groei is het bewijs dat een professionele marktbenadering en een goede uitstraling ook in crisistijden tot goede resultaten kunnen leiden. Aart Kok vindt het daarom nu hoog tijd om deze succesformule ook naar andere delen van het land uit te breiden.


 

Op 19 januari 2012 opent Aart Kok Adventure daarom een eerste vestiging in het pand van B&A Vouwwagencentrum in Roden. Dit bedrijf verkocht altijd al vouwwagens en tenttrailers, onder andere van Aart Kok en Combi-Camp. Vanaf 2012 zal de complete formule van Aart Kok en Combi-Camp exclusief en volledig bij B&A worden neergezet:

 

  • Aart Kok tenttrailers
  • Aart Kok Zambezi
  • Aart Kok tenten
  • Combi-Camp vouwwagens

 

Hiermee is Roden, waar ook al De Vrijbuiter en De Waard zijn bevestigd, dé plek voor kamperend Nederland geworden.

 

6-Daagse
Aart Kok B&A Adventure Roden zal van 19 t/m 24 januari een openingszesdaagse houden, waarbij het volledige assortiment is uitgestald en alle nieuwe producten aanwezig zullen zijn. De openingstijden en meer informatie staan op www.vouwwagencentrum.nl.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel