Kariba tenttrailer maakt programma Aart Kok compleet

kampeerzaken.nlNa 10 jaar met de Zambezi in de hogere regionen van kamperend Nederland te hebben vertoefd, heeft Aart Kok de weg ingezet naar een volledig assortiment modellen in alle prijsklassen. De samenwerking met Tago leverde eerder de Tundra en de Taiga als resultaat op. Op de ANWB Kampeer- en Vakantiedagen 2006 in Spaarnwoude introduceert Aart Kok de nieuwe Kariba tentrailer, welke het nieuwe programma van Aart Kok compleet zal maken.
 De naam komt van het Kariba meer in Botswana, waarin de Zambezi rivier uitmondt. Een mooiere metafoor bij deze twee modellen is bijna niet denkbaar.
Alle tenttrailers van Aart Kok hebben een hoog tent-op-wielen karakter. Zo ook de Kariba, die geïnspireerd is op de Kariba pleintent van Aart Kok. De naden waaieren vanuit de nok in glooiende lijnen uit en creëren zo een ruime voortent met vaste luifel.
De kracht van de Kariba schuilt in de eenvoud van het opzetten. De tent wordt als een markies uitgevouwen, waarmee zowel de slaaptent als de voortent in een handeling opgezet zijn. Het slaapgedeelte zit aan de wagen vast, zodat daar geen haringen nodig zijn. De voortent is gemakkelijk op te zetten door middel van het vaste frame. In drie minuten tijd heb je zo twee aparte slaapcabines met lattenbodem en een ruime voortent met vaste luifel.
De verschijningsvorm laat alle vouwwagens en tenttrailers ver achter zich. De Kariba is bedoeld voor mensen die trendgevoelig zijn. Kleurgebruik en vormgeving van ventilatieluiken en ramen volgen de laatste ontwikkelingen op interieur- en architectuurgebied. Nog spectaculairder maak je de tent met een optionele varioluifel (bekend van de Zambezi). En je kunt een van de lattenbodems optioneel laten uitvoeren als loungebank.
Onnodig te zeggen dat de afwerking en uitvoering zoals gewoonlijk van het bekende Aart Kok niveau zijn. Zo is bijvoorbeeld de mobiele doorloopkeuken wederom standaard en wordt er een inritsbare kuip meegeleverd. ESVO in Volendam tekent zoals gebruikelijk voor de constructie en productie van de tent. Er wordt gewerkt met Ten Cate en Wisselink KS202 doek.
De prijs zal rond de € 6500,- uitkomen.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de Kariba op de ANWB Kampeer- en Vakantiedagen in Spaarnwoude te bekijken, vindt u tzt meet info op www.aartkok.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel