Nieuwe tent maakt Aart Kok Tuareg compleet

kampeerzaken.nlHoewel de eerste Tuaregs hier en daar al op de camping staan is er nu ook een tent voor leverbaar die het concept van de Tuareg volledig tot zijn recht laat komen.

 

Hoewel het interieur van de Aart Kok Tuareg bewust al zoveel mogelijk aansluit bij de eisen en smaak van de tentkampeerders, is een "echte" tent voor een dergelijke sportieve caravan eigenlijk onontbeerlijk om tentkampeerders zowel het comfort van een caravan als het echte "tentgevoel" te bieden.


 

De luifel kan met of zonder windhoeken en voorwand gebruikt worden. Alle onderdelen zijn voorzien van ruim voldoende opbindlinten en ritsen zodat er net zoveel beschutting of ventilatie gecreëerd kan worden als wenselijk is.

 

In de uitbouw kunnen ook fietsen of bootjes worden gestald, maar er kan ook een gezellig zithoek van worden gemaakt. Ook kan er een slaaptentje voor de (klein)kinderen in worden geplaatst.

kampeerzaken.nl kampeerzaken.nl

 

De showrooms worden momenteel uitgerust met de Tuareg tent, zodat medio juli op 4 plaatsen in Nederland en ook in Duitsland de Aart Kok in zijn volle glorie kan worden bewonderd.

 

Prijzen:

  • Aart Kok Tuareg: € 13.995,- (introductieprijs)
  • Luifel: € 995,-
  • Windhoeken: € 295,-
  • Voorwand: € 695,-

 

(klik op de foto’s voor een vergroting/diashow)

Like dit artikel
Tweet dit artikel