Aart Kok vouwwagens met loungebank én laden/lossen-systeem

Aart Kok vouwwagen

Aart Kok vouwwagens met loungebank én laden/lossen-systeem

De gezinsvouwwagens van Aart Kok beschikken over zes slaapplaatsen en een ruime voortent. Dat tover je in één keer tevoorschijn. Dit handige opzetsysteem wordt al jaren gewaardeerd door een groeiende groep kampeerders.

Omdat ook Aart Kok goed naar de feedback van de klanten luistert worden de producten bijna doorlopend aangepast. Aart Kok kondigt aan dat de bekende optionele loungebank en het laden/lossen-systeem voortaan wél met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Loungebank

De loungebank is een optie die al jaren met groot succes in verschillende modellen wordt toegepast. Je kunt hiermee het bed overdag ook als comfortabele bank gebruiken.

Laden/lossen

Het is altijd wel zo prettig als je de vouwwagen voor de deur in kunt pakken zonder dat de tent open hoeft. Bij de meeste Aart Kok modellen kan dat inderdaad. Het inpakken verloopt moeiteloos door gewoon de sluitingen los maken en de door gasveren ondersteunde lattenbodems omhoog te doen. Daaronder beschik je over een ruimte van 1500 liter zodat je heel wat mee kunt nemen.

Nu wél te combineren

Helaas waren de loungebank en het laden/lossen systeem niet in één wagen te combineren zodat de klant wel eens voor een dilemma stond. Op veler verzoek heeft Aart Kok gezocht naar een oplossing en deze ook gevonden. De Aart Kok Kavango en Kariba zijn nu leverbaar met een loungebank en laden/lossen-systeem welke je ook met elkaar kunt combineren. De eerste exemplaren zijn al te zien in de Flagship Store in Heemstede en in de vestiging Roden. Ze zijn nog voor deze zomervakantie leverbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel