Aart Kok Zambezi nu met uitschuifbare laadvloer

kampeerzaken.nlDe leveranciers van tenttrailers leveren een groot deel van hun wagens met bagageluiken. Maar als je juist spullen nodig hebt die niet vlak achter de opening van zo’n bagageluik liggen heb je een probleem en wordt het ‘graven’ geblazen. Aart Kok ontwikkelde voor de Zambezi tenttrailer daarom een uitschuifbare laadvloer, deze kan na het openen van het bageluik eenvoudig uit de tenttrailer worden geschoven.
 De uitschuiflade meet 115 x 55 x 20 cm en beslaat dus de gehele breedte van de bodem van de Zambezi. Voordeel is niet alleen dat je je spullen nog makkelijker op kan bergen, ze zijn ook onderweg goed bereikbaar.
De meerprijs voor een bagageluik met lade bedraagt € 625,- en is leverbaar op alle nieuwe Zambezi tenttrailers. De nieuwe schuiflade is op 18 en 19 april te bewonderen in de showroom van Aart Kok te Heemstede.
kampeerzaken.nlDe tenttrailers van Aart Kok zijn, met uitzondering van de afgebeelde Kariba die op de stand van De Wit zal staan, niet aanwezig op de ANWB Kampeerdagen in Ouderkerk.
Zie ook www.aartkok.nl
UPDATE 25-06-2008: Aart Kok de schuiflade voorzien van een ingebouwde keuken. Op www.aartkok.nl zijn onder de knop "Keuken" steeds wat previews van de nieuwe keuken te zien.

Like dit artikel
Tweet dit artikel