ACB Caravans in Almere breidt service uit met gasvulstation

ACB Caravans. Almere

ACB Caravans in Almere

ALMERE – Menigeen zal het bekend in de oren klinken: vlak voor men op vakantie gaat blijkt de gasfles half leeg te zijn. En dan?

Klakkeloos die halfvolle fles omruilen voor een volle gasfles, of het risico lopen dat de fles op vakantie, ergens in het buitenland, leeg raakt?

De oplossing voor dit dilemma is eigenlijk heel eenvoudig: de halfvolle fles bij laten vullen. ACB Caravans annex Campingshopflevoland in Almere heeft hiervoor een hypermodern gasvulstation geopend waar men stalen gasflessen van 2,5 en 5 kg veilig kan laten (bij-)vullen.

Uniek in de Flevopolder

Ruud Davids van ACB Caravans: “deze service is uniek in de Flevopolder, we zijn dan ook trots dat we onze klanten deze service kunnen aanbieden. Niet alleen de vakantieganger herkent dit probleem. Ook loodgieters, dakdekkers en booteigenaren lopen hier regelmatig tegen aan. Ook zij zijn natuurlijk van harte welkom om hier hun gasflessen te laten vullen.”

Uiteraard kan men bij ACB Caravans ook terecht voor allerhande outdoor- en kampeerartikelen, nieuwe en gebruikte caravans alsmede service en onderhoud aan caravans.

Like dit artikel
Tweet dit artikel