ACSI Awards 2022: dit zijn de winnaars

Winnaars van de ACSI Awards 2022

ACSI Awards 2022: dit zijn de winnaars

Campingspecialist ACSI reikt dit jaar voor de allereerste keer de ACSI Awards uit. Het is natuurlijk altijd spannend of er wel voldoende feedback op zo’n nieuwe verkiezing om deze voldoende representatief te laten zijn.

Dat is met de met de eerste editie van de ACSI Awards wel degelijk het geval. Er zijn namelijk maar liefst 50.000 stemmen uitgebracht. Dat is ook niet zo gek. De verkiezing stond open voor kampeerders uit heel Europa en de websites van ACSI worden enorm goed bezocht.

De verschillende websites van ACSI, die informatie over bijna tienduizend campings bevatten, zijn jaarlijks goed voor zestig miljoen pageviews. Er kon voor de ACSI Awards in ieder land gestemd worden, in meerdere categorieën. Er is per land ook een prijs voor de camping met het hoogste totaal aantal stemmen waardoor er volgens Ramon van Reine, CEO van ACSI, in totaal voor 120 winnaars zijn.

Nederlandse winnaars

Gezien het enorme aantal winnaars, beperken we ons hierom maar tot de Nederlandse winnaars. Hierbij werd Camping Het Liederholt verkozen tot beste camping van het land. ‘Een prachtige camping met alles erop en eraan. En mooi gelegen in de Veluwse bossen’, vertelt Van Reine. Camping Lierderholt ontvangt, evenals de andere winnaars, een stijlvolle kristallen ACSI Award én een oorkonde. Onderstaand het overzicht van de Nederlandse winnaars:

  • Camping Het Lierderholt – Beste camping Nederland
  • Recreatiepark Samoza – Mooiste campingzwembad Nederland
  • Recreatiepark ’t Veluws Hof – Beste fiets- en wandelcamping Nederland
  • Camping Landgoed Het Geuzenbos – Beste kleine, fijne camping Nederland
  • Camping Cassandria-Bad – Beste campinganimatie Nederland
  • Camping Ommerland – Meest hondvriendelijke camping Nederland
  • Terrassencamping Osebos – Camping met de mooiste ligging Nederland
  • Camping ’t Geuldal – Beste campingrestaurant Nederland
  • Vakantiepark Delftse Hout – Beste camperplaatsen Nederland

Europese kampeerders

Van Reine benadrukt dat er door kampeerders uit heel Europa gestemd is, en dat de ACSI Awards daarom een goede indicatie over de camping geven: “Het winnen van een ACSI Award laat zien dat de camping garant staat voor een onvergetelijke vakantie. Het zijn immers de kampeerders zelf die gekozen hebben”, legt hij uit. Ook vertelt van Reine dat op de ACSI-websites en –apps door middel van extra filteropties en icoontjes makkelijk te zien is welke campings een Award hebben gewonnen.

Eervolle vermeldingen

Uiteraard zijn er ook de nodige campings die net buiten de prijzen vielen. Dit wil ACSI niet onbenoemd laten. Van Reine: “‘Dit zijn campings die ook veel stemmen hebben ontvangen en dus ook gezien mogen worden. Deze campings ontvangen een eervolle vermelding in de vorm van een oorkonde en kampeerders kunnen ook deze campings heel eenvoudig terugvinden in ons aanbod”.

Like dit artikel
Tweet dit artikel