ACSI Campinggidsen 2012

kampeerzaken.nlDe vertrouwde campinggidsen van campingspecialist ACSI liggen weer in de winkels en zijn via de webshop van ACSI verkrijgbaar. Ook dit jaar bevatten de campinggidsen gedetailleerde informatie over duizenden jaarlijks geïnspecteerde campings in Europa.

 

Dit jaar krijgt iedere ACSI-klant gratis een ACSI Club ID, t.w.v. €4,95. Daarnaast zijn de gidsen uitgebreid met een handig kleurenzoeksysteem: Match2Camp.


 

ACSI Club ID: gratis Camping Carnet
De ACSI Club ID geldt het als vervangend identiteitsbewijs, waardoor de kampeerder zijn/haar paspoort veilig op zak kan houden. Daarnaast is de ACSI Club ID-gebruiker WA-verzekerd tijdens verblijf op de camping, in een gehuurde accommodatie of een hotel. De pashouder profiteert bovendien van diverse kortingen op producten en uitstapjes.

 

Match2Camp
Het nieuwe kleurenzoeksysteem Match2Camp, dat ook op Eurocampings.eu wordt gebruikt, heeft elke camping een kleuraanduiding gekregen. Er zijn vier verschillende kleuren, elke kleur staat voor een andere beleving. De gebruiker kan bepalen welke kleur het beste bij zijn/haar vakantiewensen aansluit en op basis daarvan nog sneller een passende camping vinden.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel