De ACSI Campinggids Europa 2018 is verschenen

ACSI Campinggids Europa 2018

De ACSI Campinggids Europa 2018 is verschenen

De campinggids die de ACSI ieder jaar uitgeeft, is in heel Europa een begrip geworden. Hij biedt niet alleen uitgebreide informatie, maar via de bijgeleverde ACSI CampingCard vaak ook een aantrekkelijke korting.

De nieuwe 2018 gids is zojuist verschenen, en hij is completer dan ooit. Bovendien wordt hij in combinatie met de ACSI Campingapp verkocht, dat is wel zo makkelijk.

De ACSI gids is in twee delen opgedeeld, en biedt informatie over maar liefst 8200 campings in 29 Europese landen. Daarmee biedt de ACSI Campinggids een ongekend aanbod. De informatie wordt actueel gehouden en gecontroleerd door zo’n 300 campingcontroleurs. Deze zijn het hele campingseizoen bezig om de aangesloten campings te beoordelen en te controleren of de informatie in de ACSI Gids nog wel klopt, en of deze moet worden aangevuld.

ACSI CampingCard

Met de ACSI CampingCard, die altijd bij de ACSI Campinggids wordt geleverd, krijgen kampeerders in het voor- en naseizoen bij heel veel campings een aantrekkelijke korting. Met deze kortingspas kun je buiten het hoogseizoen namelijk overnachten bij ongeveer 3300 campings voor slechts 11 tot 19 euro per nacht. Dit tarief is gebaseerd op een plaats voor 2 personen, inclusief elektriciteit.

ACSI Campingapp

Naast de campinggids heeft de ACSI Gids sinds een tijdje ook een campingapp. Als je de ACSI Campinggids koopt, dan zit er ook een gebruikerslicentie voor de ACSI Campingapp bij (waarde € 12,99) er ook bij. De ACSI app biedt dezelfde informatie als de campinggids. Er zijn ACSI apps voor Android, IOS en Windows. Je kunt de informatie van de campings met de app ook offline opslaan, zodat je deze ook zonder internet kunt bekijken. De nieuwe ACSI gids is te koop voor € 24,95. Leden betalen € 22,95.

Foto: © ACSI

Like dit artikel
Tweet dit artikel