ACSI Campinggidsen 2021 komen er weer aan

ACSI Campinggidsen 2021

ACSI Campinggidsen 2021 komen er weer aan

De coronapandemie leidde tot een heleboel extra kampeerders. Dat zal komend seizoen niet anders zijn. Maar de kans is groot dat de kampeerders dit jaar minder in eigen land blijven en Europa in trekken.

Niets is dan zo makkelijk als een goede campinggids, zoals de gidsen die ACSI ieder jaar uitbrengt. De ACSI-gidsen zijn niet voor niets een begrip in heel Europa geworden. Niet alleen omdat je buiten het seizoen vaak korting krijgt met de bijgeleverde ACSI CampingCard, maar ook vanwege de grote hoeveelheid informatie die de gidsen bieden.

Campinggidsen voor geheel Europa of een deel van Europa

De ACSI Campinggids wordt in combinatie met de ACSI Campingapp verkocht, zodat je de informatie ook altijd op je smartphone bij de hand hebt. De bekende ACSI-gids met alle campings in heel Europa is in twee delen opgedeeld. Daarnaast kun je ook kiezen voor aparte gidsen met campings in de Benelux, Frankrijk en Zuid-Europa. Vorig jaar is de collectie ook aangevuld met een ‘Klein & Fijn Kamperen’-gids. Er is ook een gids met camperplaatsen en alle informatie is natuurlijk ook online en via de ACSI-app beschikbaar. De nieuwe gidsen voor 2021 verschenen heel binnenkort en zijn vanouds weer completer dan ooit.

Alle informatie wordt actueel gehouden en gecontroleerd door honderden campingcontroleurs. De ACSI CampingCard is een kortingskaart die altijd bij de ACSI Campinggids wordt geleverd. Hiermee krijgen kampeerders in het voor- en naseizoen bij duizenden campings een aantrekkelijke korting. Omdat er inmiddels heel wat ACSI-gidsen zijn, onderstaand een overzicht van de mogelijkheden:

ACSI Campinggids Europa + app 2021 (vanaf € 24,95)

ACSI Campinggids 2021Informatie over 8.000 campings in 31 landen, inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en ACSI Campings Europa-app.

ACSI Campinggids Benelux + app 2021 (vanaf € 14,95)

ACSI Campinggids 2021Informatie over 800 campings in België, Nederland en Luxemburg. Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en toegang tot de informatie van de Benelux-landen in de ACSI Campings Europa-app.

ACSI Campinggids Frankrijk + app 2021 (vanaf € 16,95)

ACSI Campinggids 2021Informatie over 2.310 campings in Frankrijk, inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en toegang de informatie van de campings in Frankrijk in de ACSI Campings Europa-app.

ACSI Campinggids Zuid-Europa + app 2021 (vanaf € 16,95)

ACSI Campinggids 2021Informatie over 2.120 campings in de landen rond de Middellandse Zee. Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en toegang tot de campings in de vier landen rond de Middellandse Zee in de ACSI Campings Europa-app.

ACSI Klein & Fijn Kamperen + app 2021 (vanaf € 15,95)

ACSI Campinggids 2021Informatie over bijna 2.000 speciaal geselecteerde, kleine, fijne campings in Europa. Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart en toegang tot de campings in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app (t.w.v. € 2,99).

ACSI Camperplaatsen 2021 (vanaf € 25,95)

ACSI Camperplaatsen gids 2021Speciaal voor camperaars, met informatie over ruim 9.000 camperplaatsen (ondergrond, tarieven en betaalmogelijkheden). Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart.

ACSI CampingCard & Gids 2021 (vanaf € 21,95)

ACSI Campinggids 2021De CampingCard ACSI-gids en de kortingskaart waarmee je in het laagseizoen tot wel 60% per nacht bespaart bij meer dan 3.600 deelnemende campings.

ACSI-apps (vanaf € 0,99)

ACSI Campinggids apps 2021Wie liever gebruik maakt van de smartphone of tablet heeft alle informatie ook altijd bij de hand met de ACSI-apps. Daar zijn verschillende versies van: de ACSI Campings Europa-app biedt alle informatie over 8.000 campings in Europa en kan worden uitgebreid met informatie over 9.000 gecontroleerde camperplaatsen in Europa. Daarnaast is er nog de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app. De CampingCard ACSI-app 2021 is alleen verkrijgbaar in combinatie met een ACSI-gids.

Like dit artikel
Tweet dit artikel