ACSI Card biedt nu ook korting met kinderen in voorseizoen

kampeerzaken.nlDe ACSI CampingCard, een kortingskaart voor kamperen in het laagseizoen, biedt in 2011 nog meer voordeel. Men kan dan namelijk ook korting op het kamperen met kinderen krijgen.

 

Men kan in 2011 met CampingCard ACSI dan voor €11, €13 of €15 kamperen met twee volwassenen en maximaal drie kinderen (t/m 5 jaar oud) op 376 campings in Europa.


 

Directeur Ramon van Reine licht toe: ‘De prijs was jarenlang alleen gebaseerd op twee volwassenen. We kregen echter steeds meer vragen van klanten of kinderen ook mee mogen voor de lage overnachtingtarieven. In totaal kan de kampeerder met het pasje volgend jaar op 2109 campings in 19 Europese landen terecht. Dat is een stijging van 11,5% ten opzichte van 2010. ’

 

In de perioden waarin de CampingCard ACSI geldig is, kunnen kampeerders genieten van dezelfde voorzieningen en service die de campings ook garanderen in het hoogseizoen. Verschillende campings geven bovendien nog extra kortingen, bijvoorbeeld zeven maal overnachten is zes maal betalen.

 

In de nieuwe gids zit nu ook een miniatlas waarin de ligging van alle deelnemende campings getoond wordt. Omdat deze gidsen erg populair zijn kan men, als men er zeker van wil zijn een gids te bemachtigen, ook een abonnement afnemen. Zowel het abonnement als de losse gids is al te bestellen via de webshop van ACSI.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel