ACSI en Camper TV bundelen krachten voor een nieuw avontuur

ACSI en Camper TV bundelen krachten

ACSI en Camper TV bundelen krachten voor een nieuw avontuur

Campingspecialist ACSI heeft een unieke samenwerking aangekondigd met Erik en Wilma van het bekende YouTube-kanaal Camper TV, dat 24.000 abonnees telt. Deze samenwerking belooft een frisse kijk te geven op de wereld van het kamperen door middel van een nieuw programma.

Dit nieuwe programma gaat ‘Camper TV in ACSI’ heten. Hoewel ACSI ook samenwerkt met het TV-programma “We zijn er Bijna!”, dat een ACSI-reis in beeld brengt, wil men door middel van een samenwerking met Camper TV ook een andere kant van het kamperen belichten.

Andere kijk op reizen met de camper

Erik Wilma Camper TV

Erik en Wilma van CamperTV

De essentie van dit nieuwe programma is het verkennen van de ervaringen van Erik en Wilma tijdens een georganiseerde kampeerreis. Wekelijks zullen zij hun avonturen en bevindingen delen, waarmee zij beoogd worden enkele veelgehoorde misverstanden in de kampeer- en camperwereld te ontkrachten. Hoewel het ook nu een georganiseerde reis van ACSI betreft, zullen Erik en Wilma met hun frisse blik en enthousiasme de kijkers meenemen op hun reis, die zowel de schoonheid van Europa als de charme van het kamperen in de schijnwerpers zet.

Erik benadrukt dat programma’s zoals “We zijn er Bijna!” vaak een eenzijdig beeld schetsen van het campingleven, terwijl er veel meer te ontdekken valt. Wilma vult aan dat zij willen laten zien dat er naast min of meer ‘verplichte’ groepsactiviteiten ook ruimte is voor individuele vrijheid, met speciale aandacht voor excursies, cultuur en natuur.

Primeur in Spanje en Portugal

Het avontuur voor Erik en Wilma begint met een ‘winterzonreis’ naar Spanje en Portugal, georganiseerd door ACSI. Sinds 1985 organiseert ACSI dergelijke rondreizen, waarbij kampeerders met hun eigen camper of caravan de mooiste plekken van Europa verkennen. Voor het vloggende duo is dit de eerste keer dat ze deelnemen aan zo’n georganiseerde reis. Erik benadrukt het belang van zelf ervaren om een gefundeerde mening te kunnen vormen en kijkt dan ook uit naar deze ervaring.

Wekelijkse avonturen op YouTube

De eerste aflevering is gepland voor zondag 4 februari en is te zien op het YouTube-kanaal van Camper TV. Vanaf die dag kan het grote publiek elke zondag om 8.00 uur ’s ochtends een nieuwe aflevering van ‘Camper TV in ACSI’ verwachten op het YouTube-kanaal van Camper TV.

Like dit artikel
Tweet dit artikel