ACSI introduceert caravanverzekering

ACSI caravanreisverzekering

ACSI combineert caravanverzekering en reisverzekering

ANDELST – ACSI kennen we vooral van de campinggidsen en de bijbehorende campingcard waarmee je buiten het hoogseizoen voordelig kunt kamperen. Verder is ACSI ook uitgever van het blad Freelife Magazine. ACSI breidt haar dienstverlening voor de kampeerder nu uit met een eigen caravanverzekering.

Het uitgangspunt van ACSI met betrekking tot het samenstellen van het nieuwe verzekeringspakket was heel eenvoudig: er is gewoon aan de kampeerders gevraagd wat hun wensen op dat gebied waren en aan de hand daarvan is in samenspraak met de Europeesche Verzekeringen een passende, marktconforme verzekering samengesteld.

De ACSI Caravanreisverzekering, zoals de nieuwe verzekering heet én doet vermoeden, is een combinatie van een caravanverzekering en een reisverzekering. Op die manier is men tegelijkertijd voor alle reizen verzekerd. Niet alleen de caravan is verzekerd, inclusief inboedel, maar er is ook een doorlopende reisverzekering zodat de kampeerder ook tijdens die ene stedentrip waarbij er in een hotel wordt overnacht, automatisch over een passende reisverzekering beschikt. Alle reizen binnen Europa zijn doorlopend verzekerd. Wie verder weg wil kan ook een extra werelddekking afsluiten.

© foto: ACSI

Like dit artikel
Tweet dit artikel