50+ Actief & Gezond Beurs bij Karsten Travelstore

kampeerzaken.nlKarsten Travelstore en zorgorganisatie Omring organiseren op 11 en 12 februari weer de 50+ Actief & Gezond Beurs, die helemaal in het teken staat van actief en gezond leven.

 

Optredens met muziek, dans en demonstraties maken dit weekend tot een gezellig en interactief evenement voor actieve ouderen.


 

Op zaterdag 11 en zondag 12 februari wordt de kampeer- en outdoorwinkel van Karsten Travelstore omgetoverd tot een complete beurs met informatie, inspiratie en belevenissen rondom de thema’s gezondheid, beweging, ontspanning en reizen. Net als voorgaande jaren zijn er diverse stands, workshops, optredens, verrassende demonstraties en bijzondere gasten.

 

Omringplein
Op het Omringplein krijgen bezoekers informatie over wat Omring voor u kan betekenen. Bezoekers met een Omringpas profiteren van nog meer voordeel, want daarmee krijgt u tijdens de beurs allerlei voordelen en kortingen bij de vele diensten van Omring, die ook aanwezig zijn op dit beursplein. Zo kunt u de Thuiszorgwinkel bezoeken, een ogen- of hoortest laten doen, een voetenonderzoek bij de podoloog, een stoelmassage nemen of een reisadvies inwinnen.

 

Wat is er nog meer te doen?
Karsten Travelstore verzorgt onder meer een modeshow met een voorproefje van de nieuwste voorjaarscollectie outdoorkleding. Op zaterdag 11 februari geeft schrijfster Mireille Goedkoop een signeersessie en een workshop (11u en 14u) over haar boek ‘IK DOE HET! Van dromen naar doen. Na je pensioen’. Volgens Goedkoop houdt het leven namelijk niet op bij zestig.

 

Zondag is het tijd voor actie met Olga Commandeur, bekend van het televisieprogramma Nederland in Beweging waar dagelijks kijken meer dan 100.000 mensen naar kijken. Om 11uur geeft zij een interactieve beweegdemonstratie. 

Like dit artikel
Tweet dit artikel