Actiemodel Carthago C-Tourer I 148

Carthago C-Tourer I 148 Edition 2018

Actiemodel Carthago C-Tourer I 148

STUTTGART – Carthago heeft voor modeljaar 2018 al haar series vernieuwd, en zal die uiteraard op de CMT in Stuttgart presenteren. Maar daarnaast toont Carthago ook een actiemodel op de CMT, die medio volgende maand wordt gehouden.

Hiervoor heeft Carthago gekozen voor één van de populairste modellen, de C-Tourer I 148. Een integraal camper van redelijk compacte afmetingen met enkele bedden.

Ook de C-Tourer lijn van modeljaar 2018 is overigens vernieuwd, de serie is qua interieur en exterieur dan ook weer helemaal up to date. De ‘Edition 2018’ heeft daarbij nog een aantal interessante extra’s. Bovendien onderscheidt het actiemodel zich ook op andere aspecten. Zo heeft deze camper een afwijkende grill en is de ‘Edelkirsch’ betimmering afgewisseld met crème kastfronten en stoffering. Deze woonwereld noemt Carthago ‘Casablanca’.

Carthago C-Tourer I 148 Edition 2018De indeling is ongewijzigd: achterin zien we twee enkele bedden van 2 meter lang, met daaronder een ruime garage waar een scooter in past. Daarvoor bevindt zich de natte cel met kleedkamer, gevolgd door de praktische hoekkeuken. De zitgroep bestaat uit een hoekbank, tafel en de draaibare voorstoelen. De gehele woonruimte is voorzien van een dubbele, geïsoleerde vloer.

Tot de speciale uitrusting van het actiemodel horen onder anderen een radio/CD met navigatiesysteem, automatische airconditioning, automatische antennesysteem, een LED flatscreen TV, een Nespresso capsulemachine, aluminium velgen en een Thule luifel.

Foto’s: Carthago / Manuel Berninger

Like dit artikel
Tweet dit artikel