Actiemodel LMC Vivo 532 K toont al voorproefje van 2019 modellen

LMC Vivo 532 K

Actiemodel LMC Vivo 532 K toont al voorproefje van 2019 modellen

Terwijl het verkoop, productie en levering van de 2018 caravan- en campermodellen natuurlijk nog volop aan de gang is, liet LMC op de CMT in Stuttgart een voorproefje van de caravanmodellen voor modeljaar 2019 zien.

LMC presenteerde daar namelijk een actiemodel voor dit voorjaar, dat al een beetje op een 2019 model is gebaseerd. De LMC Vivo 532 K die op de CMT werd gepresenteerd, is een typische gezinscaravan die een opvallend ruime zitgroep heeft.

Die ruimte komt ongetwijfeld door de breedte van de caravan. LMC heeft ervoor gekozen voor een breedte van 2,50 meter. Dat is tijdens het rijden natuurlijk even wennen, maar is over het algemeen prima te doen zolang de smalste wegen maar worden vermeden. Op de camping komt die extra breedte natuurlijk prima uit.

Het meest opvallende aan de LMC Vivo 532 K is de grote U-zit, centraal in de caravan. Deze biedt niet alleen ruimte voor het gezin, maar ook voor visite en nodigt zo dus uit voor gezellige avonden. Overdag heeft de caravan een overvloed aan daglicht dankzij het panoramadakluik.

LMC Vivo 532 KVoorin de caravan zijn twee enkele bedden geplaatst die maar liefst 210 cm lang zijn. Direct achter de bedden bevindt zich de was/toiletruimte en de kledingkast. Tegen de achterwand van de caravan bevindt zich het stapelbed. De middenkeuken is aan de rechterzijde geplaatst. Opvallend is ook het grote bagageluik linksachter, waardoor je ook grotere bagage kunt laden.

LMC caravans model 2019De voorproefjes voor de 2019 modellen van LMC zijn te zien aan de binnenzijde in de vorm van een nieuw meubeldecor, en ook de ‘automotive’ achterlichten zullen we terugzien op de 2019 modellen van LMC.

Like dit artikel
Tweet dit artikel