Actiemodel van Knaus: Van Ti Plus Platinum Selection

Knaus Van Ti Plus Platinum Selection

Actiemodel van Knaus: Van Ti Plus Platinum Selection

De compacte Van Ti Plus op een MAN TGE basisvoertuig staat volgens Knaus voor een buitengewone rijdynamiek, maximaal wooncomfort en een opvallend design.

Het moderne basisvoertuig is voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en rijhulpsystemen. Daardoor biedt deze halfintegraal camper niet alleen veel vrijheid, maar ook veel veiligheid.

Knaus levert de populaire 650 MEG-indeling (met enkele bedden) nu ook verkrijgbaar als uitgebreid uitgeruste Platinum Selection. In vergelijking met het standaardmodel met de bijbehorende uitrusting biedt de Platinum Selection volgens Knaus een enorm prijsvoordeel. Het exterieurdesign van het actiemodel is uitgevoerd in grijs metallic en is het afgewerkt met gladde zijwanden in Campovologrijs. Verder kenmerkt deze uitvoering zich door  speciale modelstickers en 17 inch lichtmetalen velgen. Het dynamische karakter van het voertuig wordt nog eens benadrukt door de moderne ‘Cateye Evolution’ achterlichten met opvallende nachtsignatuur en dynamische richtingaanwijzers met LED-technologie.

Extra compleet

Voorts heeft de Van Ti Plus Platinum Selection heeft ook een voortentlamp met bewegingsmelder, elektrisch verwarmde en verstelbare buitenspiegels, antraciet luifel, serviceluik aan de bestuurderszijde, een handige gasfleslade en 2-zone luchtvering op de achteras om het rijcomfort te verbeteren en de voertuighoogte te reguleren. Tot de exclusieve uitrusting behoren ook de premium carrosseriedeur met meervoudige vergrendelingen en raam met plisségordijn, geïntegreerd parapluvak en multifunctionele tas in Knaus-design. Dankzij de hordeur en het grote te openen raam met hor aan de voorkant, komt er veel licht en frisse lucht binnen.

In het interieur heeft de Platinum Selection slijtvaste Active Rock-bekleding met speciale borduursels, sfeerverlichting, Midi-Heki met verlichting, chroompakket en een uitbreiding van de eenpersoonsbedden tot een groot ligvlak. Verder zijn de comfortstoelen voor de piloot in de bestuurderscabine draaibaar en in hoogte verstelbaar en de voor- en zijruiten kunnen worden verduisterd.

En nog meer

De technische uitrusting omvat digitale radio-ontvangst (DAB+), een multifunctioneel stuurwiel, een MAN Media Van business navigatiesysteem, een start-stopsysteem met remenergie regeneratie, een achteruitrijcamera en talrijke rijhulpsystemen voor maximale veiligheid: bijv. slaperigheidsdetectie, cruise control met snelheidsbegrenzer, hulp bij het wegrijden op een helling, noodremassistentie en multi-collision brake. De Platinum Selection is ook uitgerust met airconditioning, BWT waterfilter systeem, Truma iNet systeem, CP-Plus bedieningspaneel en complete Oyster 60 Premium Twin antennesysteem met 32″ LED TV en prewiring voor TV in het slaapgedeelte.

Like dit artikel
Tweet dit artikel