Familietenten van Active Leisure

kampeerzaken.nlActive Leisure introduceert een nieuwe serie tenten, De Elite. Hiermee biedt Active Leisure een serie familietenten inclusief alle accessoires voor diegene die een goede combinatie van comfort, ruimte, kwaliteit en prijs zoeken. De Monaco en Como zijn vervaardigd van het nieuw ontwikkelde All Weather Tex 2.7. Dit licht gewicht polyester materiaal is volgens Active Leisure zeer slijtvast en waterdicht (waterkolom >5000mm) en alle naden zijn waterdicht getaped.
 Het standaard meegeleverde inritsbare grondzeil houdt water, ongedierte en vuil buiten de tent. De deuren en vensters zijn voorzien van een muggengaasdeur om vliegen en muggen buiten te houden. De binnententen zijn inritsbaar. De tenten worden tevens inclusief 2 handige opbergkastjes, luifel, luifelgrondzeil en muggengaasdeur geleverd.
De Como 4 biedt naast 2 ruime slaapcabines een enorm grote leefruimte met veel ruimte voor tafels en stoelen en dan nog heb je voldoende ruimte over voor de overige kampeerspullen. De Como 6 heeft nog grotere leefruimte, ideaal voor gezinnen met kinderen. De binnentent heeft 3 slaapcabines.
Meer info op www.active-leisure.net/nl/

Like dit artikel
Tweet dit artikel