Creatieve activiteiten op Kampeer & Caravan Jaarbeurs

kampeerzaken.nlDe Kampeer & Caravans Jaarbeurs biedt veel meer naast alle 2008 modellen van caravans, kampeerauto’s, vouwwagens, tent trailers, stacaravans en voortenten. Ook is er een groot aantal stands met kampeeraccessoires en informatie over campings en kamperen. Bovendien komen ook de creatieven onder ons aan hun trekken, er zijn op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs namelijk ook tal van creatieve activiteiten.

 
Onder de naam ‘Creatief met caravans’ kunnen de bezoekers kennismaken met een wel heel bijzonder afstudeerproject van Nienke de Kroon. Zij kleedde een Constructam oldtimer caravan volledig aan in opgewekte zomerprints.
Kunstschilder Lee-Anne van den Brand neemt tijdens de beurs op de stand van Campoworld een caravan onder handen. Wie haar aanpak waardeert kan ter plekke ook een kunstwerk aanschaffen. Of een schilderij winnen via de voorverkoop.
‘Betere vakantiefoto’s maken’ is de titel die fotograaf (en actief caravanner) Willem Laros meegeeft aan zijn presentaties. Hij wisselt deze af met een lezing vol tips over winterkamperen met de caravan.

Like dit artikel
Tweet dit artikel