Adria vernieuwt Adora in 2009

kampeerzaken.nlAdria is één van de merken die het, ondanks de wat moeizame verkopen in Nederland, qua verkoopcijfers prima doet in Nederland. De nieuwe Adora serie, die Adria voor modeljaar 2009 introduceert, zou het groeiende marktaandeel van Adria waarschijnlijk nog een extra impuls kunnen geven.
Adria heeft voor de nieuwe Adora een aantal succesvolle items van de vorig jaar vernieuwde Adiva ingezet. Zo kent de nieuwe Adria Adora ook de fraaie ronde voorzijde waarbij de nieuw vormgegeven ramen nu nog donkerder zijn getint.
 

kampeerzaken.nlDe wanden en het dak van de Adora zijn van hagelbestendig polyester, beiden zijn gecertificeerd, hetgeen voordeel oplevert bij het verzekeren van de caravan.
De nieuwe toegangsdeur, eveneens met donker getint raam, is van het merk Hartal.

kampeerzaken.nlHet interieur is in twee kleuren uitgevoerd; de houtkleur gecombineerd met vanille-accenten geeft een fraaie en sfeervolle indruk. In de ronde hoekkastjes tegen het plafond en in de schuifkasten is energiezuinige LED-verlichting aangebracht.
Handgrepen, haakjes, spots, stopcontacten, lichtknopppen en het nieuwe controlepaneel zijn in de nieuwe Adora uitgevoerd in zilver grijs.

kampeerzaken.nlIn de keuken valt meteen de speciaal voor Adria ontworpen kookplaat en spoelbak op. Door deze onconventionele opstelling van de gaspitten is het mogelijk om o.a. ook grotere pannen, tot een diameter van maar liefst 32 cm, te gebruiken.
De derde gaspit zit nu in de hoek van de gootsteen gemonteerd.

kampeerzaken.nlDe nieuwe oplossing voor het plaatsen van het LCD-scherm is ook opvallend en gedurfd. In de scheiding tussen het voor- en achtergedeelte van de Adora heeft Adria een zijdelings uitschuifbare kast met daarin een draaibare console gemonteerd.
Zo kun je TV kijken vanuit bed of vanuit de zithoek.
Bovendien heeft Adria de nieuwe Adora 2009 voorzien van een radiovoorbereiding. De complete bedrading alsmede de luidsprekers zijn al aanwezig, evenals de antenne.

Like dit artikel
Tweet dit artikel