Adria Altea 492 UL actiemodel

Adria Altea 492 UL 2018

Adria Altea 492 UL actiemodel

UTRECHT – Adria presenteert haar actiemodel voor dit kampeerseizoen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Het betreft een model uit de populaire Altea serie, namelijk de 492 UL.

Er is hierbij gekozen voor één van de populairste indelingen van dit moment, met enkele bedden achterin de caravan en voorin een ruime rondzit.

Je kunt het actiemodel herkennen aan het Adria i-exterieur met zilverkleurige accenten en de lichtmetalen wielen. Verder beschikt het actiemodel over een hagelbestendig polyester dak en een toegangsdeur met raam. Praktisch zijn ook de serviceluiken, die het actiemodel aan weerszijden heeft.

Uiteraard is ook deze Altea voorzien van het bekroonde Altea interieur, waarbij er gekozen is voor bekleding in Savona Grey. De sfeerverlichting draagt ’s avonds absoluut bij tot een prettig verblijf. Koken is allesbehalve een straf, de keuken van deze Altea beschikt o.a. over een 3-pits gascomfoor, lades met soft-close en een koelkast met een inhoud van maar liefst 140 l.

De enkele bedden achterin maken het in- en uitstappen comfortabel, voor wie een dagje ouder is. De flexibele lattenbodem tussen de bedden maakt het bovendien mogelijk om ook één groot bed van de enkele bedden te maken. De lattenbodems zijn verder uitgerust met verstelbare hoofdeinden en koudschuim matrassen, voor een optimaal slaapcomfort.

Het actiemodel van Adria is beschikbaar in een gelimiteerd aantal, en staat al bij de Adria dealers in de showroom voor een adviesprijs van € 19.495,00. Dat betekent een voordeel van € 2.400,00 voor de consument.

Like dit artikel
Tweet dit artikel