Adria introduceert Adria Altea model 2008

kampeerzaken.nlDe nieuwe Adria Altea lijkt in geen enkel opzicht meer op zijn voorgangers. Het exterieur van de nieuwe Adria Altea model 2008 is modern gevormd en voorzien van strakke, grafische elementen. Het voorfront, de zijwanden en de achterwand, het totale aangezicht van de Altea is verbeterd. Het eventuele raam in het voorfront is door Adria mooier vormgegeven en loopt volledig in lijn met de rest van de caravan.
 Ook qua niveau is de Adria Altea model 2008 erop vooruitgegaan. Zo heeft Adria de Altea 2008 o.a. voorzien van een AL-KO Vario 3 chassis, en , op veler verzoek, een centrale waterafvoer, disselbakklep met gasveer en een polyester hagelbestendig dak.
kampeerzaken.nlHet interieur van de nieuwe Altea wordt gekenmerkt door nieuw, speciaal voor deze serie ontworpen meubilair met bijpassende handgrepen, lampjes en plafonnières. Bovendien is de stahoogte verhoogd van 192 cm. naar 195 cm. De nieuwe Altea wordt vanaf seizoen 2008 bovendien voorzien van de Schaudt omvormer CSW 300.
De Adria Altea bezorgt het jonge gezin niet alleen een fijne vakantie, maar ook een spannend dagje uit. Bij aankoop van een Adria Altea 2008 ontvangt de koper namelijk het Altea – Blijdorp Arrangement, bestaande uit:
– entreekaarten voor het hele gezin
(met een maximum van het aantal slaapplaatsen in de caravan)
– een parkeerkaart
– € 10,00 vrij te besteden in Diergaarde Blijdorp
(Let op: Het Altea-Blijdorp Arrangement geldt alleen voor Nederland)
Dit alles biedt Adria zonder prijsverhoging! De gehele Altea serie behoort dit seizoen tot de SlimLine van Adria. De gehele Altea serie 2008 van Adria bestaat uit 9 modellen:
Altea 360 LT SlimLine*
Altea 390 PS SlimLine*
Altea 432 PH SlimLine*
Altea 462 PS SlimLine
Altea 462 LS SlimLine*
Altea 512 UP SlimLine
Altea 512 DT SlimLine
Altea 542 KU SlimLine*
Altea 542 PK SlimLine
De met een * gemerkte modellen zijn nieuwe indelingen in de Adria Altea 2008.

Like dit artikel
Tweet dit artikel