Adria campers modeljaar 2021

Adria campers modeljaar 2021

Adria campers modeljaar 2021

Adria gaat het nieuwe seizoen in met maar liefst vijf series campers. Deze zijn in totaal leverbaar in 31 indelingsvarianten. Daarnaast zijn er ook nog eens twee series buscampers, die totaal 15 modellen omvatten.

Naast tal van kleine verbeteringen en wijzigingen heeft Adria de Plus- en Supreme-versies van de Coral- en Matrix-series zowel van binnen als van buiten vernieuwd.

Adria Matrix- en Coral in Plus- en Supreme-versies vernieuwd

De Plus- en Supreme-versies van de Matrix- en Coral-camperserie zijn komend seizoen volledig vernieuwd. Beide modelreeksen hebben een nieuw en meer aerodynamisch exterieurdesign gekregen. De voertuigen hebben een nieuw, elegante front, een nieuwe moderne achterwand met ‘automotive’ led-achterlichten alsmede nieuwe, sportieve graphics.

Ook heeft Adria veel aandacht besteed aan het interieur van deze campers. Het ontwerp van de nieuwe interieurs heeft vloeiende lijnen, met zachtere vormen en een aangename sfeer. Het nieuwe woonconcept moet comfortabele leefruimtes combineren met praktische functies. Er is veel keus qua stofferingen zodat iedereen het interieur geheel naar zijn smaak kan laten aanpassen.

Drie nieuwe indelingen bij de buscampers

Adria Twin buscamper 2021Bij de buscampers vult het Sloveense merk van de Trigano Group het programma aan met met drie nieuwe varianten.

Dit zijn een SGX-indeling met elektrisch hefbed, een gezinsindeling met dubbel stapelbed en een goedkopere basisversie op basis van de Citroën Jumper.

Adria Twin Axess All-In Edition

Om met die laatste te beginnen: dat is de Adria Twin Axess All-In Edition. Dit betaalbare instapmodel is duizenden euro’s goedkoper dan een vergelijkbare versie op basis van de Fiat Ducato. Evengoed heeft de camper een 140 pk dieselmotor, airco, een luifel en een zonnepaneel.

Twin Plus 640 SGX

De nieuwe Twin Plus 640 SGX is wel gebaseerd op de Fiat Ducato. Deze biedt een comfortabele slaapgelegenheid voor twee personen in de vorm van een elektrisch verstelbaar hefbed. Dit in hoogte verstelbare bed zorgt voor een variabele grootte van de bagageruimte onder dat bed. In de hoogste stand ontstaat onder het bed een heuse garage die zelfs ruimte biedt aan twee motorfietsen.

Maar de Twin Plus 640 SGX kan ook worden geleverd met een hefbed met twee extra slaapplaatsen, waarmee dit model zich ontpopt tot een gezinscamper.

Adria Twin 640 SPB Family

Ook de Adria Twin 640 SPB Family is nieuw. Zoals de naam al zegt, is deze indeling voor families ontwikkeld. Achterin heeft de camper een staat een stapelbed, waarvan beide bedden geschikt zijn voor twee personen. De zithoek kan worden omgebouwd tot een eenpersoonsbed zodat er in totaal vijf slaapplaatsen beschikbaar zijn. De hoeveelheid zitplaatsen is echter beperkt tot vier.

Like dit artikel
Tweet dit artikel