Adria introduceert caravan met aparte tienerkamer

Adria Adora 673 PK model 2019

Adria Adora 673 PK: caravan met aparte tienerkamer

Er zijn al de nodige caravans met kinderkamers. Deze zijn overwegend gebaseerd op een stapelbed voor kleine kinderen, al of niet gecombineerd met een kleine zithoek zodat kinderen er niet alleen kunnen slapen maar ook zitten en spelen.

Voor gezinnen met grotere kinderen zijn er eigenlijk geen specifieke indelingen. Op zich niet onlogisch, omdat kinderen op die leeftijd meestal in een bijzettentje willen slapen. Maar dat is niet altijd het geval. Op verzoek van de Duitse Adria dealers ontwikkelde het Sloveense merk daarom een caravan met een aparte tienerkamer.

Caravan met 2 deuren

EAdria Adora 673 PK model 2019n dat is ook echt een aparte kamer. Je kunt hem door middel van een scheidingswand namelijk niet alleen afscheiden van de rest van de caravan, de tienerkamer heeft ook een eigen entreedeur. Daardoor kunnen tieners en pubers de caravan in en uit zonder hun ouders lastig te vallen. In de tienerhoek vinden we een hoekbank, die kan worden omgebouwd naar een tweepersoons bed, met daarboven nog een klapbed. Uiteraard ontbreekt de beugel voor het voor die generatie onontbeerlijke beeldscherm niet.

In productie

Wie zich afvraagt of de Adora 673 PK, die momenteel een rondje maakt langs de verschillende Adria importeurs en dealerpresentaties, daadwerkelijk in productie genomen wordt: jazeker. De Duitse dealers hebben er gezamenlijk namelijk al 50 van besteld. Daar zal men ook iets minder moeite hebben met een caravan met een opbouwlengte van bijna 7 meter en een gewicht van 2 ton. De prijs van deze caravan ligt net onder de 32.000 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel