Adria Polaris gaat in productie

kampeerzaken.nlVoor de ontwikkeling van de nieuwe Adria Polaris, Adria’s nieuwste camper, waren maar liefst maar liefst twee jaar, een nieuw design-team, vele Europese beurzen en heel veel research nodig.

 

Het resultaat mag er wezen, een fraaie en uiterst modern geconstrueerde kampeerauto, die dankzij de vele kritische maar vooral constructieve opmerkingen van consumenten in heel Europa menigeen jaloers zal maken.


 

kampeerzaken.nlHet onderstel van de Polaris wordt gevormd door Mercedes-Benz Sprinter en AL-KO, de opbouw is van aluminium en het dak van polyester. Niet alleen camperaars maar ook watersporterszullen zich prima thuis voelen in deze kampeerauto, de invloeden vanuit de jachtbetimmering zijn duidelijk zichtbaar.

kampeerzaken.nlDe Adria Polaris komt er vooralsnog in één indeling, met 2 verstelbare bedden achterin en een ruime dinette, eventueel met draaibare cabinestoelen, voorin.
 

kampeerzaken.nlEn verder voldoet de Polaris aan de EURO 5 norm en is hij standaard voorzien van de groene Umweltplakette.

 

Bovendien wordt hij voor aflevering aan de klant door TÜV Nord Nederland geïnspecteerd en bij goedkeuring voorzien van een Caravan-Camper-Check certificaat.

Like dit artikel
Tweet dit artikel