Verleidelijke Adria

kampeerzaken.nlTijdens de CMT Stuttgart Mess presenteert Adria een model Twin kampeerauto uit de nieuwe, exclusieve GiT serie, de Twin Blacksound.

 

GiT staat voor “Grand individual Tuning” en voorspelt een serie Adria modellen, die gemaakt worden volgens de wensen van de klant, compleet met reis-, communicatie- en entertainmentbenodigdheden.

 

GiT modellen zijn er voor iedereen die een eigen tintje wil geven aan zijn of haar kampeerauto, gebruikmakend van moderne technologieën en communicatiemiddelen.


 

De Twin GiT Blacksound is gebouwd op basis van de sterkste Fiat Maxi Ducato (3,0 ltr., 174 pk motor) met een uitgebreid en compleet comfort en infotainment pakket, Living in Motion zoals het tegenwoordig hoort.

 

kampeerzaken.nlHet ontwerp van de Adria Twin GiT Blacksound is afkomstig van Georg Gedl, die zich duidelijk heeft laten inspireren door de nieuwste trends in de auto industrie. De GiT serie is ontwikkeld en geproduceerd door een aantal speciaal geselecteerde groep mensen binnen het Research & Development Team van Adria. Om de exclusiviteit te waarborgen worden de GiT modellen in gelimiteerde series gebouwd.

 

De Twin GiT Blacksound is voorzien van:

  • 20” aluminium wielen
  • speciale metallic lak
  • persoonlijke graphics
  • luxe lederen interieur
  • infotainment pakket

 

kampeerzaken.nlHet infotainment pakket: bestaat uit twee units: een Bose geluidssysteem en een groot ALPINE scherm t.b.v. stereo, parkeerhulp (camera en sensoren), bluetooth en navigatie, een TV-tuner met maar liefst 3 schermen: 1x in de cabine tussen cabine en woongedeelte, 1x aan de buitenkant van het keukenblok om ook buiten te kunnen meekijken en een stereo TV in de slaapkamer te gebruiken bij zowel digitaal als analoge ontvangers in Europa.

 

De Twin GiT zal verkrijgbaar zijn in twee standaard exterieurkleuren: zwart en oranje, met bijpassende interieurkleuren. Tijdens de Spektakeldagen van 20 t/m 23 maart 2009 zal deze Twin GiT bij importeur Adria Benelux in Dordrecht te bewonderen zijn.

 

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel