Adriatik 2008 modellen: Adriatik Coral Compact

kampeerzaken.nlSplinternieuw is de Adriatik Coral Compact model 2008, een kampeerauto met een totale lengte van 5,99 m. Het meubilair is gemaakt van wit eiken fineer (Horrade Eiche). Een vast 2-persoons bed over de gehele breedte (2,00 m. x 1,40 m.), een toiletruimte met een nieuw toilet, de Thetford C 250, en een keuken zijn allen aanwezig in dit compacte model.
 Het keukenblok is voorzien van een 3-pits gasstel en spoelbak met glazen afdekplaten. De draaibare cabinestoelen completeren de dinette voor een gezellig onderonsje. De onderkant van de bovenkastjes zijn bekleed met micro-vezel stoffering waardoor het meubilair een warme en luxueuze uitstraling krijgt.
Bij het opstapje naar het bed toe is een verticaal handvat geplaatst voorzien van LED-verlichting, dus ook ’s nachts is het gemakkelijk in en uit bed stappen zonder dat het grote licht aan hoeft. Onder het vaste bed bevindt zich uiteraard een garage. Deze heeft een hoogte van 1,05 m.
kampeerzaken.nlDe Adriatik Coral Compact is verkrijgbaar in een standaard uitvoering die met optiepakketten kan worden uitgebreid. Zo behoort een deur met raam tot de opties evenals lederen bekleding. Een unieke Adriatik optie wordt gevormd door de nieuwe, door Adria Mobil vormgegeven, cabine-stoelen (op basis van de Aguti stoel). Deze Adriatik op Fiat Ducato basis, heeft de bredere wielbasis van 198 cm. De Coral Compact is verkrijgbaar in 1 model: S 590 SP op basis van de Fiat Ducato, met keuze uit 3 motoren.
Zie www.adriatik.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel