AeroCamp anti-condensatie kampeermat

kampeerzaken.nlAeroSleep introduceert een nieuw product: de AeroCamp, een anti-condensatiemat die op of onder de matras kan gelegd worden en waar de lucht door de open 3D–honingraatstructuur heen kan circuleren.

 

Zodoende ontstaat er een luchtlaag tussen lichaam en matras of tussen matras en bodem, die het slaapcomfort aanzienlijk kan verbeteren.


 

Als u de AeroCamp onder uw matras gebruikt ontstaat er een luchtlaag onder uw matras. Deze luchtlaag zorgt ervoor dat het condensatievocht zich niet vastzet onder de matras. En als u de AeroCamp boven op uw matras gebruikt slaapt u als het ware op een extra luchtlaagje, wat  er voor zorgt dat het bovenlaken minder klam aanvoelt.

 

Tijdens het slapen wordt de overtollige damp door de 3D-honingraatstructuur naar de omgeving geventileerd, en zweet u merkbaar minder in bed. De AeroCamp past zich makkelijk aan elke matrasvorm aan en is bruikbaar op elk soort ondergrond. Hij is bovendien eenvoudig te bevestigen en wasbaar op 40°C.

 

De AeroCamp is leverbaar in 4 versies:

 

 • AeroCamp Basic
  kampeerzaken.nlDeze mat wordt onder de matras gelegd in tent, caravan, camper of boot, om opstijgende condensatie maximaal door de open 3D-honingraatstructuur af te voeren. De mat is te knippen in elk gewenst formaat en is leverbaar in wit en zwart.

   
 • AeroCamp Original
  kampeerzaken.nlDeze mat die bestaat uit de genoemde open 3D-honingraatstructuur met aanpasbare elastieken waarmee de AeroCamp bovenop elk soort matras kan worden bevestigd. Leverbaar isn wit, formaat: 70 x 200 cm en 140×200 cm.

   
 • AeroCamp Coolmax
  kampeerzaken.nlDeze kampeermat die bestaat uit de 3D-honingraatstructuur met daarop een Coolmax-hoes genaaid, die zorgt voor extra zachtheid en comfort. Coolmax is een technische vezel die transpiratievocht gemakkelijk te laat verdampen. Leverbaar in wit, formaat 70 x 200 cm en 140 x 200 cm.

   
 • AeroSeat
  kampeerzaken.nlSpeciaal voor de bestuurders is de AeroSeat ontworpen, een zitmat die bestaat uit dezelfde 3D-honingraatstructuur om een frisse rug te behouden tijdens lange reizen. Leverbaar in zwart, beige en grijs.
Like dit artikel
Tweet dit artikel