Sportieve telg van Airstream: Basecamp

kampeerzaken.nlAirstream caravans kennen we allemaal, de Airstream was een cult object in tientallen Amerikaanse films en is twee jaar geleden op grootscheepse wijze door Campoworld in Europa geïntroduceerd.
Sinds kort maakt Airstream naast de bekende grotere caravans ook een sportief en compact model, de Airstream Basecamp. Deze nieuwe lichtgewicht aluminium caravan is ontwikkeld in samenwerking met Nissan Design America.
 
Deze kleine Airstream richt zich puur op de sportieve kampeerder. Verwacht geen fluwelen stoffering of andere luxe, deze Basecamp is echt gemaakt voor kampeerders die geen prijs stellen op luxe, maar wel graag de crossmotor, kano of surfplank meenemen. De afwerking is dus puur functioneel en high-tech, met veel gebruik van aluminium.
kampeerzaken.nlAirstream is daarbij wel zo verstandig geweest om de caravan een fraai uiterlijk mee te geven om de vooral jongere kampeerders, waar het image en uiterlijk erg belangrijk is, ook echt iets aantrekkelijks te bieden in plaats van zo’n "suffe sleurhut".
De Basecamp is voorzien van 2 banken langs de zijden, daar tussen is een klein tafeltje en helemaal voorin een keukentje. Overal zijn vakken, netten en planken als bergruimte benut. De banken zijn opklapbaar.
kampeerzaken.nlEn achterin? Daar kun je met een paar rijplaten zo de motor naar binnen rijden! Slapen kan het beste in een los tentje, of in de speciale optionele voortent.
Nieuwsgierig? Kijk op http://basecamp.airstream.com
En nu we helemaal gek op de Basecamp zijn: hij zou in Europa zo’n 25.000 euro moeten gaan kosten

Like dit artikel
Tweet dit artikel